CBR Examencentrum Gouda
Zwolleweg 10
2803PS Gouda

Tel. 088 227 7700

In het CBR Examencentrum Gouda kun je geen theorie-examen doen!

De dichtstbijzijnde locaties voor een theorie-examen zijn:

CBR Examencentrum Barendrecht

Zwaalweg 1
2991ZC Barendrecht

Tel. 088 227 7700

20.4 km praktijk & theorie examen

CBR Examencentrum Rijswijk

Lange Kleiweg 30
2288GK Rijswijk

Tel. 088 227 7700

24.6 km praktijk & theorie examen

CBR Examencentrum Schelluinen/Gorinchem

Sportlaan 2 A
4209AX Gorinchem

Tel. 088 227 7700

25.6 km praktijk & theorie examen

CBR Gouda

Met je theorie op zak en een frisse dosis motivatie wordt het tijd om het CBR in Gouda een bezoekje te brengen! Dit is immers de plek waar jij je rijbewijs zult gaan halen. Dat betekent wel dat je je rijschool eerst zult moeten machtigen om een deelname voor jou te reserveren. En dan moeten je instructeur en jij het er wel over eens zijn dat je daar klaar voor bent! Je krijgt echter nog genoeg tijd om je voor te bereiden, aangezien er tussen aanmelding en examen vaak wel een paar weken verstrijken. Leg dan ook zeker de tussentijdse toets af bij het CBR in Gouda. Als je deze haalt hoef je tijdens het praktijkexamen geen speciale verrichtingen meer uit te voeren.

CBR Gouda examencentrum

De grote dag is aangebroken! Allereerst meld je je bij het CBR Gouda examencentrum. Hier maak je kennis met je examinator, waar hij of zij controleert:

  • Of je een geldige uitnodiging voor het examen bij je hebt
  • Of je een geldig identiteitsbewijs kunt overhandigen
  • Of je voor je theorie examen geslaagd bent
  • Of je het formulier Zelfreflectie hebt ingevuld

Dan volgen een ogentest en een aantal vragen om je kennis over de personenauto of motorfiets op de proef te stellen. Zodra je dit achter de rug hebt, mag je vanaf het CBR Gouda examencentrum een rit maken met je examinator volgens een afgesproken route. Eenmaal terug op het startpunt hoor je meteen of je geslaagd bent.

CBR theorie examen Gouda

Het afleggen van je CBR theorie examen in Gouda is helaas niet mogelijk. Er zijn gelukkig verscheidene CBR locaties in de buurt waar je dit wél kunt doen. Onder andere het CBR Gorinchem biedt deze mogelijkheden. Is dat te ver of krijg je te maken met een lange wachtlijst? Dan zou je het CBR in Utrecht kunnen proberen. Leg bovendien de oefentoetsen af die je vindt op onze website voor de personenauto of motorfiets! De eerste krijg je gratis. Hiermee krijg je een degelijk inzicht in je eigen kennen en kunnen en het niveau van het daadwerkelijke CBR theorie examen. Zodra je slaagt komt het afrijden in Gouda alweer een stapje dichterbij...

CBR Gouda praktijkexamen

Ga ontspannen naar het CBR in Gouda voor je praktijkexamen! Je hebt je immers hartstikke goed voorbereid en er is niets om bang voor te zijn. Doe de avond tevoren iets leuks om jezelf te kalmeren indien nodig en zorg dat je van een goede nachtrust geniet. Ga er met goede moed en de benodigde papieren heen. Vervolgens slaag jij met vlag en wimpel in het CBR te Gouda voor je praktijkexamen!