CBR Examencentrum Schelluinen/Gorinchem
Sportlaan 2 A
4209AX Gorinchem

Tel. 088 227 7700

CBR Schelluinen/Gorinchem

Kies voor het CBR in Gorinchem wanneer je in Zuid-Holland woont en volledig gemotiveerd bent om je rijbewijs te halen! Wanneer je les na les erop hebt zitten en precies begrijpt hoe je een auto, motor of brommer bestuurt, weet je zeker dat je er klaar voor bent. Een gedegen voorbereiding en het behalen van je theorietoets zijn daarom wel erg belangrijk. We raden je daarom vooral aan om die tussentijdse toets bij het CBR in Gouda af te leggen, zodat je het echte examen vol vertrouwen tegemoet gaat.

Dagcursus theorie Schelluinen/Gorinchem

Wil je snel slagen voor je theorie? Kies dan voor een dagcursus. Je krijgt les van zeer ervaren docenten die met behulp van foto's, illustraties en schema's de theorie met je doornemen. De theoriecursus is er helemaal op gericht om je optimaal voor te bereiden op je CBR theorie-examen. En als je ook nog de theorie-examens op Examencentrum.nl oefent kan het bijna niet meer misgaan!

CBR Schelluinen/Gorinchem theorie examen

Voor je ook maar denkt aan het afronden van de praktijk, leg je eerst bij het CBR te Gorinchem je theorie examen af. Deze toets kun je zelf reserveren via je DigiD. Heb je hier om wat voor reden dan ook (nog) geen toegang toe? In dat geval kan je rijschool je helpen; hier kunnen kosten aan verbonden zijn.

Zorg er in ieder geval voor dat je gebruikmaakt van lesstof die up to date is, aangezien verkeersregels nog wel eens worden veranderd. Zodra je de materie op je duimpje kent, mag je je voorbereiden om op het CBR te Gorinchem je theorie examen af te gaan leggen. Je kunt ook voor een van de andere CBR locaties kiezen wanneer je te maken krijgt met lange wachtlijsten.

CBR Schelluinen/Gorinchem reserveren

Je praktijkexamen kun je niet zelf bij het CBR te Gorinchem reserveren. Dit moet je rijschool namens jou doen, zodra jij je instructeur daartoe gemachtigd hebt. Dit betekent wel dat alle partijen - inclusief jijzelf - het erover eens zijn dat je het voertuig dat je wilt besturen volledig onder de knie hebt. Pas dan mag je de toets afleggen die bewijst dat je verantwoord in je personenauto of motorfiets de weg op mag. Heb jij ruim voldoende lessen gevolgd? Wacht dan niet langer en zet alles in het werk om je praktijkexamen bij het CBR in Gorinchem te reserveren!

CBR Schelluinen/Gorinchem zo werkt het

Ben je er klaar voor om de laatste toets te volbrengen op het CBR in Gorinchem? Zo werkt het:

Je ontmoet je examinator, die de procedure in alle rust met je doorneemt. Je moet hem of haar wel een geldige uitnodiging voor het examen kunnen overhandigen. Hetzelfde geldt voor je identiteitsbewijs, een ingevuld formulier Zelfreflectie en een bewijs dat je geslaagd bent voor je theorie. Pas dan begint de volgende stap. Eerst worden op het parkeerterrein je ogen getest en daarna overhoort de examinator je over je voertuigkennis. Pas dan mag je examen doen vanaf het CBR in Gorinchem. Zo eenvoudig werkt het hele proces! Nu moet je het zelf alleen nog waar maken. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.