Gratis proefexamen personenauto

Start altijd met het gratis proefexamen om onze website te proberen. Daarna kun je één van de volledige theorie-examens proberen.

  58 mensen zijn nu een theorie-examen aan het oefenen

60 Theorie oefen-examens voor rijbewijs B Voor personenauto's met een maximaal toelaatbaar gewicht van 3500 kg.

Alle theorie-examens zijn professioneel samengesteld en zijn zoals je bij het CBR kunt verwachten. Elk theorie-examen (met uitzondering van het proefexamen) heeft 65 vragen. De theorie-examens voldoen aan alle Nederlandse en Europese richtlijnen en zijn altijd voorzien van de nieuwste vragen.

Theorie examen auto

Het theorie examen auto oefenen is een belangrijke stap naar het behalen van je rijbewijs. Toch is het voor iedereen niet even makkelijk om de autotheorie onder de knie te krijgen. Dat is jammer, want door examens te oefenen bij ons heb je een zeer grote kans om te slagen. Met onze proefexamens leer je stapsgewijs alles wat je moet weten wat wordt gevraagd bij het officiële examen, en dat doe je ook nog eens voordelig: het leren van je theorie examen auto bij ons is namelijk altijd laaggeprijsd.

Theorie examen auto Examencentrum

Oefenen voor het theorie examen auto bij Examencentrum is bovendien ook handig, want met onze proeftoetsen en online lesmateriaal weet je namelijk precies wanneer je voldoende kennis hebt van de theorie van het examen voor het autorijbewijs. Maak je nog steeds te veel fouten bij het onderdeel kennis, of blijf je moeite houden met gevaarherkenning? Dan kun je daar nog extra voor oefenen, zodat je de beste voorbereiding hebt. Door te leren voor het theorie examen auto bij Examencentrum heb je dus de meeste kans op succes!

Theorie examen auto oefenen

Wil je het theorie examen auto oefenen om een zo groot mogelijke kans te hebben om in één keer te slagen? Dat kan, want bij Examencentrum leer je alle belangrijke onderdelen van het echte examen snel en eenvoudig onder de knie te krijgen. Onze digitale lesstof is altijd up-to-date, zodat je niet achteraf voor verrassingen komt te staan bij een wetswijziging of verandering van regels. Je theorie examen auto oefenen (ook voor je bromfiets en motorfiets) doe je ook nog eens online, waar en wanneer je maar wilt!

CBR theorie examen auto

Het officiële CBR theorie examen auto bestaat uit drie onderdelen: gevaarherkenning, inzicht en kennis. Bij ons leer je precies hoe het zit met elk onderdeel aan de hand van de digitale lesstof. Om te zien of je voldoende hebt geleerd, kun je vervolgens oefenen met verschillende vragen over de lesstof die je hebt geleerd. Op die manier weet je voor welk onderdeel je nog wat meer moet leren en welk onderdeel van het CBR theorie examen auto je al voldoende beheerst.

Kosten theorie examen auto

De kosten van het theorie examen auto zijn wettelijk vastgelegd en bedragen in 2023 € 37. Dat is natuurlijk een behoorlijk bedrag en het is natuurlijk zonde van je geld om het examen niet in één keer te halen. Daarom is het verstandig én goed voor je portemonnee om te zorgen voor de beste voorbereiding voor het echte examen. Dat doe je uiteraard bij Examencentrum. Zo zorg je ervoor dat je de kosten voor het theorie examen waarschijnlijk maar één keer hoeft uit te geven!

Theorie examen auto aanvragen

Je kunt het beste je theorie examen auto aanvragen wanneer je zeker weet dat je voldoende inzicht hebt in alle onderdelen. Dus denk jij dat je ieder verkeersbord uit je heeft hoofd kent en weet je wat je moet doen wanneer er onverwachts een voetganger oversteekt? Dan kun je dat checken door één van de vele proefexamens te maken. Wanneer je die zonder moeite haalt, is het tijd voor het échte theorie examen auto aan te vragen en is de kans groot dat je die in een keer haalt!