Gratis proefexamen motorfiets

Start altijd met het gratis proefexamen om onze website te proberen. Daarna kun je één van de volledige theorie-examens proberen.

  187 mensen zijn nu een theorie-examen aan het oefenen

50 Theorie oefen-examens rijbewijs A, A1 en A2 Voor motorfietsen met een beperkt of onbeperkt vermogen.

Alle theorie-examens zijn professioneel samengesteld en zijn zoals je bij het CBR kunt verwachten. Elk theorie-examen (met uitzondering van het proefexamen) heeft 50 vragen. De theorie-examens voldoen aan alle Nederlandse en Europese richtlijnen en zijn altijd voorzien van de nieuwste vragen.

Theorie examen motor

Wil je leren voor het theorie examen motor? Wij helpen je graag op weg! Waarschijnlijk bezit je al een bromfiets- of autorijbewijs en weet je wel een beetje wat je kunt verwachten. Toch verschilt dit examen wel behoorlijk met dat van de andere voertuigen en zul je weer opnieuw moeten oefenen om te slagen. Dit hoeft gelukkig niet moeilijk te zijn of veel tijd en geld te kosten: leren voor het theorie examen motor bij Examencentrum doe je namelijk snel én voordelig!

Theorie examen motor Examencentrum

Leren voor het theorie examen motor bij Examencentrum zorgt voor de ideale voorbereiding voor het echte examen voor het motorrijbewijs. Dat komt namelijk doordat je bij ons exact hetzelfde leert als wat je van het CBR moet weten. Dit doe je bovendien allemaal online, zonder uit ingewikkelde of verouderde lesboeken te hoeven leren. Sterker nog: met een smartphone en databundel kun je zelfs onderweg naar school of in de pauze voor je theorie examen motor leren bij Examencentrum!

Theorie examen motor oefenen

Het theorie examen motor oefenen kan voor veel mensen nog best lastig zijn. Dat is ook niet zo gek, want je moet behoorlijk wat kennis hebben van alle weten en regels. Ook is je positie op de weg als motorrijder anders dan wanneer je bijvoorbeeld in een auto rijdt. Met onze lesstof kun je daar gelukkig makkelijk online voor leren, zodat je goed voorbereid bent voor het halen van je motorrijbewijs. Meld je daarom vandaag nog bij ons aan om voor het theorie examen motor te oefenen!

Theorie examen motor aanvragen

Je kunt je theorie examen motor aanvragen op het moment dat je klaar bent met het leren van de lesstof. Maar let op: er zijn zo nu en dan wel langere wachttijden voor verschillende theorie-examens. Soms moet je zelfs tot zeven weken wachten. Check dus vooraf hoe dat zit bij het CBR bij jou in de buurt. Ben jij gemotiveerd en heb je genoeg discipline? Dan kun je natuurlijk ook al eerder je theorie examen motor aanvragen en in de tussentijd beginnen met het oefenen voor het motortheorie-examen.

Theorie examen motor CBR

Het theorie examen motor van het CBR is een officiële toets die je moet behalen voordat je met de motor de weg op mag. Door het maken van onze oefenvragen en oefentoetsen krijg je snel onder de duim wat er gevraagd wordt tijdens het motortheorie-examen van het CBR. Scoor je op een onderdeel nog niet voldoende? Dan kun je hier nog extra voor oefenen. Zo weet je zeker dat je na verloop van tijd klaar bent voor het halen van het theorie examen motor van het CBR.

Theorie examen motor kosten

In 2022 bedragen de theorie examen motor kosten € 37. Dit is overigens overal hetzelfde. Wel kan het zo zijn dat wanneer je het theorie examen voor motorrijden door je rijschool laat aanvragen, deze hier extra kosten voor kan rekenen. Het is in ieder geval dus belangrijk dat je goed leert voor het examen, zodat je deze in één keer haalt. Op die manier houd je de theorie examen motor kosten zo laag mogelijk, het is namelijk zonde van je geld als je het overnieuw moet maken.