Gratis proefexamen motorfiets

Start altijd met het gratis proefexamen om onze website te proberen. Daarna kun je één van de volledige theorie-examens proberen.

  115 mensen zijn nu een theorie-examen aan het oefenen

50 Theorie oefen-examens rijbewijs A, A1 en A2 Voor motorfietsen met een beperkt of onbeperkt vermogen.

Alle theorie-examens zijn professioneel samengesteld en zijn zoals je bij het CBR kunt verwachten. Elk theorie-examen (met uitzondering van het proefexamen) heeft 50 vragen. De theorie-examens voldoen aan alle Nederlandse en Europese richtlijnen en zijn altijd voorzien van de nieuwste vragen.

Theorie examen motor

Kun je niet wachten om straks je rijbewijs te mogen ontvangen? Dan is het tijd om te gaan slagen voor je theorie examen voor de motor! Uiteraard zul je hiervoor eerst flink wat moeten gaan leren. En dat kun je het beste doen met behulp van de meest actuele lesstof die je maar kunt vinden. Dit in verband met het feit dat verkeersregels vaak worden aangepast. En dan zul je net zien dat je daarover vragen krijgt tijdens het theorie examen voor de motor!

Theorie examen motor oefenen

Je doet er verstandig aan om naast het leren je theorie examen voor de motor te gaan oefenen. Je wilt toch immers zeker weten dat je de geleerde kennis goed hebt opgeslagen? Daarom kun je bij Examencentrum uitgebreide oefenexamens aanschaffen! De eerste krijg je van ons cadeau. Met deze proefexamens krijg je een ongekend inzicht in het niveau van de uiteindelijke toets die je moet gaan afleggen. Oftewel, je bent hiermee veel beter in staat om gericht je theorie examen voor de motor te oefenen!

Kosten theorie examen aanvragen

Voor niets komt de zon op. En daarom zijn er uiteraard kosten verbonden aan je theorie examen aanvragen. Standaard moet je voor zowel de motor als de bromfiets en de personenauto denken aan een vast bedrag van €37,00. Wanneer je extra voorzieningen nodig hebt of de toets in een andere taal wilt afleggen, kunnen deze kosten vel malen hoger uitvallen. Houd daar rekening mee! Wil je meer weten over de kosten van je motor theorie aanvragen? Kijk dan op onze website of neem contact met ons op.

Theorie examen motor online

Het is heel gemakkelijk om je theorie examen voor de motor online te reserveren. Dit doe je door in te loggen met behulp van je DigiD gegevens. Op Examencentrum kun je bovendien precies zien op welke locatie je voor je theorie terecht kunt; dit is namelijk niet overal zo. Baseer de plek waar jij deze toets wilt afleggen op hoe dicht deze in de buurt is en hoelang de wachtlijsten zijn. Vervolgens kun je heel eenvoudig je theorie examen voor de motor online reserveren op de gewenste CBR locatie!