Theorieles voor het CBR theorie-examen

Je krijgt online les van ervaren theorie docenten met een bewezen lesmethode. Voor online theorieles heb je niet meer nodig dan een laptop, tablet of telefoon met internetverbinding. Hierdoor kun je zelf bepalen waar je de lessen gaat volgen en hoef je niet naar een locatie.

Tijdens de lessen geven we je tips en tricks, leggen de stof uit met duidelijke voorbeelden en na elk onderwerp krijg je een paar oefenvragen. Door de oefenvragen word je goed klaargemaakt voor als je bij het CBR bent. Je kunt losse theorielessen volgen, maar ook de gehele cursus in een keer. Omdat de online lessen live zijn, kun je gelijk vragen stellen en dit maakt de online lessen erg persoonlijk. De online theorielessen zijn een perfecte combinatie met de oefenexamens om jouw examen te halen!

Dagcursus theorie

Bij Examencentrum vind je een online dagcursus theorie voor de auto, motorifets en bromfiets aan, zodat jij je goed kunt voorbereiden op je CBR theorie-examen. Tijdens de dagcursus leer je allerlei handige tips en trucs om de theorie stof goed onder de knie te krijgen. De stof wordt duidelijk uitgelegd met verschillende voorbeelden en na elk onderwerp krijg je oefenvragen om de theorie goed te kunnen oefenen.

De dagcursus is live te volgen via Zoom. Je kunt de dagcursus voor jouw auto-theorie overal volgen! De voorbeeldvragen en oefenvragen die behandeld worden in de cursus zijn vergelijkbaar met het examen van het CBR zelf. Door de dagcursus krijg je een duidelijk beeld van het echte examen en weet je alles wanneer je bij het CBR aankomt voor jouw theorie-examen!

Voordelen van een online dagcursus theorie-examen

Doordat je de dagcursus helemaal online kunt volgen, kun je zelf bepalen waar je dat wil doen. Kies uit verschillende dagen en tijden, volg de cursus waar je maar wilt. Zo ben je perfect voorbereid op het theorie-examen, met de mogelijkheid om je vragen direct te stellen aan de docenten. Ontdek de verschillende voordelen van een online dagcursus:

  • Volg de dagcursus vanaf huis of een andere werkplek
  • Kies uit verschillende dagen en tijden om de cursus in te plannen
  • De cursus wordt live gegeven, hierdoor kun je makkelijk vragen stellen aan de docenten
  • Door de flexibiliteit in locatie en tijd, kun je de cursus volgen wanneer jij dat wil
  • De dagcursussen hebben een scherpe prijs

Hoe werkt een dagcursus voor je theorie?

Je kunt kiezen uit verschillende geplande tijden voor dagcursussen of optioneel een deelcursus volgen, bestaande uit drie delen. De cursussen zijn beschikbaar in zowel het Nederlands als het Engels. De kosten voor een Nederlandse dagcursus zijn € 22,50 en € 7,50 per deel voor een deelcursus. De Engelse dagcursus kost € 29,95 en € 9,95 per deel voor een deelcursus. Na inschrijving ontvang je direct je inloggegevens en kun je meteen beginnen met de cursus!

Dagcursus voor je theorie volgen

Een goede manier om je theorie-examen voor te bereiden is het volgen van een theorie dagcursus. Wij bieden veel verschillende mogelijkheden om je cursus online te volgen wanneer het jou goed uitkomt.Je kunt kiezen uit een dagcursus of een deelcursus. Afhankelijk van jouw voorkeur en de tijd tot je examen, kun je zelf kiezen welke theorie dagcursus het beste bij je past.