Theorieles voor het CBR theorie-examen!

Je krijgt online les van ervaren theoriedocenten met een beproefde lesmethode. Je kunt ze dus gemakkelijk thuis en overal waar je internet hebt volgen. Op je laptop, tablet en mobiel. Wanneer het jou uitkomt.

We geven je tips & tricks, leggen de stof uit met heldere voorbeelden en na elk onderwerp krijg je oefenvragen. Zo weet je alles als je bij het CBR komt. Echt een ideale combinatie met de oefenexamens op examencentrum.nl.

Je kunt losse theorielessen volgen, maar ook de gehele cursus in één keer. En omdat het live is, kun je ook meteen vragen stellen.

Voordelen online theorieles:

 • Je krijgt persoonlijk les
 • Je kunt al je vragen stellen
 • Je kunt lessen per onderwerp volgen
 • Alles wat jij nodig hebt in een paar uur
 • Beschikbaar op mobiel, tablet en laptop
 • Leren waar je maar wilt
 • Goedkoop

Dagcursus theorie

Bij Examencentrum bieden wij een online dagcursus theorie voor de auto, motorifets en bromfiets aan, zodat jij je goed voor kunt bereiden voor je CBR theorie-examen. Bij de dagcursus leer je allerlei handige tips en trucs om de theoriestof goed onder de knie te krijgen, leggen de lesstof uit met duidelijke voorbeelden en na elk onderwerp krijg je oefenvragen om de theorie toe te passen. Je volgt de cursus live via zoom, dus waar je ook bent, overal waar internet aanwezig is kun jij de dagcursus voor je auto theorie volgen! Er worden voorbeeldvragen en oefenvragen behandeld, die erg vergelijkbaar zijn met het theorie examen van het CBR zelf. Met de dagcursus krijg jij een duidelijk beeld en je kunt ook nog eens zelf inplannen welke datum en tijd voor jou het beste uitkomen. Zo weet je alles wanneer je bij het CBR aankomt voor jouw theorie examen!

Dagcursus theorie online

Je kunt de dagcursus helemaal online volgen. Hierdoor kun je lekker op je bank of eigen werkplek gaan zitten en in alle rust je dagcursus volgen. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende dagen en tijden voor het inplannen van jouw dagcursus. Op deze manier zorg je er eenvoudig voor dat je op een gewenst moment jouw dagcursus volgt voor de voorbereiding van je theorie-examen. Je volgt de cursus live via Zoom en krijgt persoonlijk les van ervaren docenten in een kleine groep. Zo kun je ook vragen stellen tijdens de dagcursus theorie online.

Dagcursus theorie hoe werkt het?

Eerst kijk je tussen de geplande tijden welke dagcursus theorie jij wilt gaan volgen en wanneer. Wij bieden dagcursussen aan, maar je kunt ook voor een deelcursus kiezen die uit drie delen bestaat. Wij bieden onze cursussen zowel in het Nederlands als in het Engels aan. Voor een dagcursus betaal je € 22,50 en voor een deelcursus betaal je per deel € 7,50. De prijs voor de Engelse dagcursus is € 29,95 en voor de deelcursus betaal je € 9,95. Je kunt je eenvoudige via de inschrijfingsknop inschrijven, waarna je na betaling meteen de benodigde inloggegevens ontvangt waarmee je aan de dagcursus kunt deelnemen.

 • Persoonlijk en online les
 • Mogelijkheid om direct vragen te stellen
 • Dagcursus of theorielessen per onderwerp
 • Online beschikbaar op mobiel, tablet en laptop
 • Leren waar en wanneer je maar wilt
 • Alles wat je moet weten in slechts een paar uur!

Dagcursus theorie bij Examencentrum

Voor het voorbereiden van je theorie examen volg je een dagcursus theorie bij Examencentrum. Wij bieden veel verschillende mogelijkheden om je cursus te volgen wanneer jou dat uitkomt. Daarnaast volg je cursus online via Zoom, zodat je zelf kunt bepalen waar je het gaat volgen. Je kunt kiezen uit een dagcursus of een deelcursus. Afhankelijk van wat jij fijn vindt en hoeveel tijd je nog hebt tot je examen, kun je zelf bepalen welke dagcursus theorie bij jou past.