CBR Examencentrum Rijswijk
Lange Kleiweg 30
2288GK Rijswijk

Tel. 088 227 7700

CBR Rijswijk

Heb je er urenlang blokken en lessen opzitten en ben je er helemaal klaar voor om je rijbewijs te halen? Dan op naar het CBR in Rijswijk om te laten zien wat je kent en kunt! Zowel voor examens in theorie als praktijk kun je hier terecht om dat felbegeerde papiertje in handen te krijgen. Wanneer je voorbereiding op orde is en je je zenuwen de baas bent, kan er eigenlijk niets misgaan. Geloof in jezelf en stap vol goede moed naar het CBR in Rijswijk om verantwoord de weg op te mogen!

Dagcursus theorie Rijswijk

Wil je snel slagen voor je theorie? Kies dan voor een dagcursus. Je krijgt les van zeer ervaren docenten die met behulp van foto's, illustraties en schema's de theorie met je doornemen. De theoriecursus is er helemaal op gericht om je optimaal voor te bereiden op je CBR theorie-examen. En als je ook nog de theorie-examens op Examencentrum.nl oefent kan het bijna niet meer misgaan!

CBR Rijswijk examencentrum

Tijd om de laatste test af te leggen voordat jij helemaal zelf ritten mag maken met je personenauto of motorfiets. De examens hiervoor maak en behaal je bij het CBR te Rijswijk in het examencentrum. Allereerst maak je kennis met de examinator, die alle stappen met je doorneemt. Bovendien controleert hij of zij:

  • Of je een geldige uitnodiging voor het examen bij je hebt
  • Of je een geldig identiteitsbewijs kunt overhandigen
  • Of je voor je theorie examen geslaagd bent
  • Of je het formulier Zelfreflectie hebt ingevuld

Daarna worden je ogen op het parkeerterrein getest en krijg je nog enkele vragen over het voertuig in kwestie voorgeschoteld. Vervolgens mag je vanaf het CBR Rijswijk examencentrum de weg op om een vooraf bepaalde route af te leggen. Na afloop hoor je direct of je bent geslaagd!

CBR Rijswijk reserveren

Je moet je rijschool machtigen om je praktijkexamen bij het CBR te Rijswijk te reserveren. Maar dan moeten zowel je rijinstructeur als jijzelf het gevoel hebben dat je eraan toe bent! Zorg daarom dat je ruim voldoende lessen hebt genomen en zeker weet dat je de ins en outs van de auto, brommer of motor kent. En uiteraard moet je voldoende kennis hebben van de verkeersregels en deze ook in de praktijk kunnen brengen! Vervolgens is het tijd om je rijschool te verzoeken om je examen bij het CBR in Rijswijk te reserveren.

CBR Rijswijk theorie examen

Log in met je DigiD om zelf bij het CBR in Rijswijk je theorie examen te reserveren. Dat kan natuurlijk ook bij één van de vele andere CBR locaties als de wachtlijst te lang is. Je moet hoe dan ook je theorie op zak hebben voordat je aan de praktijktoets mag beginnen. Zorg daarom dat je lesmateriaal gebruikt dat actueel en bijgewerkt is. Verkeersregels worden immers regelmatig veranderd. Ken je de materie van binnen en buiten? Dan is het hoog tijd om bij het CBR te Rijswijk of elders je theorie examen te reserveren!