CBR Examencentrum Barendrecht
Zwaalweg 1
2991ZC Barendrecht

Tel. 088 227 7700

CBR Barendrecht

Wanneer je het theorie examen voor je rijbewijs wilt afleggen, vraag je dit aan bij het CBR in Barendrecht. Dit kun je eenvoudig zelf online aanvragen of vraag je rijschool. Het examen maak je in een zaal op een touchscreen. Door de afscheidingswanden word je minder snel afgeleid. Wil je liever het examen individueel afleggen of met meer tijd? Dan kun je dit aangeven tijdens het maken van een reservering. Zorg dat je goed bent voorbereid en het theorieboek helemaal kent. Wil je jezelf van te voren testen? Kijk dan eens bij onze oefentoetsen. Wanneer je deze maakt, verhoog je jouw slagingspercentage aanzienlijk. Het theorie examen bij het CBR in Barendrecht heb jij dan zo in de pocket!

Dagcursus theorie Barendrecht

Wil je snel slagen voor je theorie? Kies dan voor een dagcursus. Je krijgt les van zeer ervaren docenten die met behulp van foto's, illustraties en schema's de theorie met je doornemen. De theoriecursus is er helemaal op gericht om je optimaal voor te bereiden op je CBR theorie-examen. En als je ook nog de theorie-examens op Examencentrum.nl oefent kan het bijna niet meer misgaan!

CBR Barendrecht theorie examen

Je mag bijna afrijden, maar je hebt bij het CBR Barendrecht het theorie examen nog niet gehaald. Dan wordt het hoog tijd dat je een plekje reserveert! Ga naar de website van het CBR en log hier in met DigiD. Selecteer het examen dat je wilt gaan reserveren en kies vervolgens een dag die jou uitkomt.

Hierna kies je hoe je het examen wilt gaan maken. Op de reguliere manier of individueel. In het Nederlands of toch in het Engels of een andere taal. Kies de manier die het beste bij jou past. Vervolgens reken je af en kun je aan de slag met het leren van de verkeersborden en -regels. Wil je jouw slagingskansen verhogen? Bekijk dan eens de oefentoetsen van Examencentrum voor het theorie examen auto, motor of bromfiets voordat je bij het CBR in Barendrecht begint aan het theorie examen!

CBR Barendrecht hoe werkt het

Je hebt een reservering gemaakt voor het theorie examen bij het CBR in Barendrecht, maar hoe werkt het eigenlijk? Wanneer je bij het CBR aankomt, meld je je aan bij de aanmeldzuil met je ID-kaart en reserveringsnummer. Vervolgens kun je je waardevolle spullen in een kluisje stoppen en wachten totdat je je naam op het display ziet. Als je je naam ziet loop je naar de balie. Hierna neem je plaats bij een touchscreen en mag je beginnen met het examen.

Het examen auto bestaat uit twee delen, gevaarherkenning en theorievragen. Er kunnen verschillende soorten vragen voorbij komen zoals sleep- en invulvragen. Voor de gevaarherkenningsvragen heb je 8 seconden om deze te beantwoorden. Wil je meer weten over hoe het werkt bij het CBR Barendrecht? Bekijk dan eens de video!

CBR Barendrecht examencentrum

Ben je helemaal voorbereid om het theorie examen te maken bij het CBR Barendrecht examencentrum? Dan wordt het tijd om een plekje te reserveren! Pak je laptop of telefoon en ga naar de website van het CBR. Kies de plaats, datum en de wijze waarop je het examen wilt maken. Graag een beetje extra tijd? Geen probleem. Liever het examen individueel maken, ook dat is mogelijk. Je kunt het examen zelfs in het Engels of een andere taal afleggen. Het CBR Barendrecht is een officieel examencentrum. Reserveer voor je eigen veiligheid ook alleen via de site van het CBR of via je rijschool.