CBR Examencentrum Utrecht
Mississippidreef 151
3565CE Utrecht

Tel. 088 227 7700

CBR Utrecht

Kun je niet wachten om helemaal om je rijbewijs op zak te hebben? Heel begrijpelijk! Daarom is een bezoek aan het CBR te Utrecht om je kennis en vaardigheden te bewijzen de eerstvolgende stap. Bereid je optimaal voor door je de materie geheel eigen te maken en voldoende lessen te nemen. Weet je zeker dat je helemaal klaar bent voor het laatste examen? Zorg dan dat je snel bij het CBR in Utrecht wordt aangemeld!

Dagcursus theorie Utrecht

Wil je snel slagen voor je theorie? Kies dan voor een dagcursus. Je krijgt les van zeer ervaren docenten die met behulp van foto's, illustraties en schema's de theorie met je doornemen. De theoriecursus is er helemaal op gericht om je optimaal voor te bereiden op je CBR theorie-examen. En als je ook nog de theorie-examens op Examencentrum.nl oefent kan het bijna niet meer misgaan!

CBR Utrecht reserveren

Je moet uiteraard een praktijkexamen afleggen om zelfstandig met je personenauto of motorfiets de weg op te mogen. Je moet je rijschool machtigen om deze eindtoets bij het CBR in Utrecht te reserveren. Dat gaat natuurlijk pas wanneer je rijinstructeur en jijzelf het erover eens zijn dat je aan deze laatste stap toe bent. Om dit vol vertrouwen te doen, kun je beter te veel dan te weinig lessen gevolgd hebben. Wanneer je te weinig praktijkervaring hebt, heeft je examen bij het CBR te Utrecht reserveren immers weinig zin. Alleen met voldoende inzet haal je jouw rijbewijs in één keer!

CBR Utrecht theorie examen

Voordat je je praktijkervaring mag bewijzen moet je eerst bij het CBR in Utrecht je theorie examen gehaald hebben. Kies niet zomaar het eerste het beste lesmateriaal; zorg dat je boek of andere leermethode volledig actueel is. Dit is cruciaal, want de verkeersregels veranderen regelmatig. Zodra je de theorie kent als je eigen broekzak, is het tijd om met je DigiD bij het CBR te Utrecht je theorie examen aan te vragen. Dit kan natuurlijk ook bij één van de vele andere CBR locaties.

CBR Utrecht examencentrum

Ben je zenuwachtig voor je rijexamen? Absoluut niet nodig! We geven je daarom graag een beeld van wat je kunt verwachten wanneer je je examen aflegt in het CBR te Utrecht. Allereerst maak je kennis met je examencentrum, die sowieso rustig het proces met je doorneemt en enkele formaliteiten met je afhandelt. Hij of zij controleert:

  • Of je een geldige uitnodiging voor het examen bij je hebt
  • Of je een geldig identiteitsbewijs kunt overhandigen
  • Of je voor je theorie examen geslaagd bent
  • Of je het formulier ‘Zelfreflectie’ hebt ingevuld

Vervolgens mag je vanaf het CBR in Utrecht van het examencentrum wegrijden om vooraf bepaalde route af te leggen. Eenmaal terug hoor je meteen of je geslaagd bent!