CBR Examencentrum Zaandam
Kuilpad 1
1509AS Zaandam

Tel. 088 227 7700

In het CBR Examencentrum Zaandam kun je geen theorie-examen doen!

De dichtstbijzijnde locaties voor een theorie-examen zijn:

CBR Examencentrum Amsterdam

Naritaweg 150
1043CA Amsterdam

Tel. 088 227 7700

8.9 km praktijk & theorie examen

CBR Examencentrum Haarlem

Professor Eijkmanlaan 2-4
2035XB Haarlem

Tel. 088 227 7700

16.3 km praktijk & theorie examen

CBR Examencentrum Alkmaar

Olympiaweg 28
1816MJ Alkmaar

Tel. 088 227 7700

20.3 km praktijk & theorie examen

CBR Zaandam

Het wordt erop of eronder bij het CBR in Zaandam! Hier ga jij afrijden en krijg je hopelijk dat felbegeerde rijbewijs toegekend. Zorg er daarom voor dat je slaagkans niet afhangt van je voorbereiding. Neem voldoende lessen en haal dat theorie examen. Zorg dat je alle verkeersregels van binnen en buiten kent, evenals het voertuig dat je wilt kunnen besturen. Heb je het volste vertrouwen in jezelf? Dan is een aanmelding bij het CBR in Zaandam voor je praktijkexamen vanuit je rijschool je eerstvolgende stap!

CBR Zaandam examencentrum

Maak allereerst kennis met je examinator zodra je gaat afrijden maak je bij het CBR in Zaandam. In het examencentrum wil hij of zij de volgende documenten kunnen controleren:

  • Een geldige uitnodiging voor het examen
  • Een geldig identiteitsbewijs
  • Je theorie certificaat
  • Het volledig ingevulde formulier Zelfreflectie

Op het parkeerterrein worden je ogen getest en daarna krijg je nog een aantal vragen over de brommer, auto of motorfiets - streep door wat niet van toepassing is - voorgelegd. Nadat je die goed hebt beantwoord, begint de rit. Je legt een vooraf bepaalde route af van en naar het CBR in Zaandam. Eenmaal terug bij het examencentrum krijg je direct te horen of je geslaagd bent!

CBR praktijkexamen Zaandam

Vinden je instructeur en jij allebei dat je al toe bent aan het CBR praktijkexamen in Zaandam - of bij een van de andere CBR locaties? Machtig dan je rijschool om je voor de eindtoets aan te melden. Ga er maar vast vanuit dat het nog enkele weken duurt voordat je aan de beurt bent. In die tijd zou je de tussentijdse toets kunnen afleggen, mocht je dit nog niet hebben gedaan. Of een extra les aanvragen zodat je alles goed in je systeem hebt zitten. Vervolgens wordt je CBR praktijkexamen in Zaandam afleggen een makkie!

CBR Zaandam theorie examen

Je kunt niet in het CBR te Zaandam je theorie examen afleggen. Bij andere locaties in de buurt is dit gelukkig wél mogelijk. We willen je echter aanraden om eerst de oefentoetsen van Examencentrum aan te schaffen en te maken. De eerste krijg je gratis van ons! De proefexamens geven je een goed beeld van wat er tijdens de echte toets van je verwacht wordt. Ze zijn verkrijgbaar voor zowel de bromfiets als de personenauto en de motorfiets.

Heb je de oefentoetsen goed onder de knie? Dan is het tijd voor het échte examen. Dat vraag je online aan met behulp van je DigiD. Kies voor een locatie in de buurt, het CBR in Amsterdam, bijvoorbeeld. Ben je daar niet direct aan de beurt? Dan zou je het CBR in Haarlem kunnen proberen. Meld je aan voor de laatste praktijktoets bij het CBR in Zaandam zodra je voor je theorie examen geslaagd bent.