CBR Examencentrum Haarlem
Professor Eijkmanlaan 2-4
2035XB Haarlem

Tel. 088 227 7700

CBR Haarlem

Ken je alle verkeersregels uit je hoofd en kun je wel dromen over de verkeersborden? Dan wordt het tijd dat je een plekje reserveert bij het CBR Haarlem voor je theorie examen. Dit kun je zelf via de website van het CBR doen of via je rijschool. Nadat je het examen hebt aangevraagd kun je weer verder met leren. Oefen met je ouders, vrienden of met de oefentoetsen online. Hiermee ervaar je gelijk hoe het is om een vraag te beantwoorden. Wanneer je dat onder de knie hebt, dan heb je jouw slagingskans aanzienlijk verhoogd en ben je helemaal klaar voor het theorie examen bij het CBR Haarlem.

Dagcursus theorie Haarlem

Wil je snel slagen voor je theorie? Kies dan voor een dagcursus. Je krijgt les van zeer ervaren docenten die met behulp van foto's, illustraties en schema's de theorie met je doornemen. De theoriecursus is er helemaal op gericht om je optimaal voor te bereiden op je CBR theorie-examen. En als je ook nog de theorie-examens op Examencentrum.nl oefent kan het bijna niet meer misgaan!

CBR Haarlem theorie examen aanvragen

Misschien heb je al een tijdje rijlessen en wil je nu bij het CBR Haarlem je theorie examen aanvragen. Dit kun je gemakkelijk online doen op de website van het CBR of via je rijschool. Kies het theorie examen dat je wilt maken en de manier waarop. Misschien wil je wel extra tijd of maak je het liever individueel. Daarna selecteer je een datum en reken je af. Zo eenvoudig is het om bij het CBR in Haarlem je theorie examen aan te vragen. Dan kun jij je nu bezighouden met de puntjes op de i te zetten! Test jezelf bijvoorbeeld door onze oefentoetsen voor je theorie examen auto, motor of bromfiets te maken. Deze lijken sprekend op de echte examens waardoor je nog beter bent voorbereid!

Let op! Reserveer je theorie examen alleen via de website van het CBR of via je rijschool. Reserveer niet een plek via een andere website.

CBR Haarlem hoe werkt het?

’Hoe gaat het nu allemaal in zijn werk?’ zul je je misschien wel afvragen. Bij het CBR Haarlem werkt het net als bij ieder andere CBR locatie. Bij binnenkomst meld je je aan bij de aanmeldzuil met je ID-kaart en reserveringsnummer. Berg vervolgens je waardevolle spullen op in een kluisje en neem plaats in de wachtruimte. Op de schermen zie je wanneer jij aan de beurt bent.

Wanneer je wordt opgeroepen, ga je naar de balie. Je krijgt dan een plaats toegewezen. Je gaat de zaal in en je zoekt je plek op bij een touchscreen. Hier maak je het theorie examen. Er kunnen verschillende soorten vragen voorbij komen die vooraf je bij Examencentrum kunt oefenen. Het examen duurt ongeveer 30 minuten en daarna krijg je gelijk de uitslag. Je weet dus gelijk of je geslaagd bent! Wil je meer informatie? Bekijk dan het filmpje.

CBR Haarlem examencentrum

Wanneer je alle regels van het verkeer zo kunt opnoemen, kun je het theorie examen maken bij het CBR Haarlem examencentrum. Een plek hiervoor reserveer je via de site van het CBR of via je rijschool. Tijdens het reserveren kun je aangeven op welke manier je het examen wilt afleggen. Als je snel bent afgeleid, is het mogelijk om het examen individueel te maken. Heb je dyslexie, dan heb je misschien baat bij extra tijd of iemand die de vraag voorleest. Is Nederlands niet je eerste taal, dan kun je het theorie examen in het Engels of een andere taal maken. Hoe je het ook wilt doen, bij het CBR Haarlem examencentrum is het mogelijk!