CBR Examencentrum Alkmaar
Olympiaweg 28
1816MJ Alkmaar

Tel. 088 227 7700

CBR Alkmaar

Wanneer je het theorie examen wilt maken voor je rijbewijs, ben je bij CBR Alkmaar op het juiste adres. Hier kun je op gezette tijden een examen afleggen zodat je daarna aan de slag kunt voor je praktijkexamen! Wanneer je zelf online gaat reserveren kun je dit doen op de website van het CBR. Hier selecteer je een datum en een tijd die jou uitkomt. Ook kun je hier kiezen uit opties zoals extra tijd voor het examen of om het examen in het Engels of een andere taal af te leggen als Nederlands niet je moedertaal is. De keuze is aan jou. Voordat je het theorie examen gaat maken bij het CBR in Alkmaar, kun je bij ons de theorie vragen oefenen!

Dagcursus theorie Alkmaar

Wil je snel slagen voor je theorie? Kies dan voor een dagcursus. Je krijgt les van zeer ervaren docenten die met behulp van foto's, illustraties en schema's de theorie met je doornemen. De theoriecursus is er helemaal op gericht om je optimaal voor te bereiden op je CBR theorie-examen. En als je ook nog de theorie-examens op Examencentrum.nl oefent kan het bijna niet meer misgaan!

CBR Alkmaar theorie examen aanvragen

Misschien heb je al een tijdje rijles of de verkeersregels doorgelezen en wil je bij het CBR in Alkmaar je theorie examen aanvragen. Dit kun je op twee manieren doen. Je kunt het zelf aanvragen of je rijschool vragen om dit voor je te doen. Wanneer je het zelf gaat aanvragen, log je in met je DigiD en doorloop je de stappen. Als je extra tijd wilt hebben of het examen in een andere taal wilt afleggen, kun je hiervoor kiezen tijdens het reserveren van het examen. Vervolgens reken je af en kun je beginnen met het leren van de verkeersregels! Zo simpel is het om bij het CBR Alkmaar je theorie examen aan te vragen.

Let op! Reserveer je theorie examen alleen via de website van het CBR of via je rijschool. Reserveer niet een plek via een andere website.

CBR Alkmaar examencentrum

Het is zover, je gaat je theorie examen aanvragen bij het CBR Alkmaar. Het examencentrum is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Voordat je het theorie examen kunt maken, moet er een plek gereserveerd worden. Dit kun je zelf online regelen, of vraag je rijschool om dit te doen.

Vervolgens is het aan jou om een goede voorbereiding te hebben zodat je het gaat halen. Wat precies de beste voorbereiding is? Het maken van oefentoetsen natuurlijk! Bij Examencentrum vind je verschillende theorie examens voor de auto, motor of bromfiets die lijken op het echte theorie examen. Zo kom jij tijdens het echte werk niet voor verrassingen te staan. Wanneer je voor het theorie examen aankomt bij het CBR Alkmaar examencentrum, laat je jouw ID-kaart en reserveringsnummer zien en kun je aan de slag. Met de juiste voorbereidingen haal jij het examen met gemak!

CBR Alkmaar hoe werkt het?

Het moment is gepland! Je gaat het theorie examen maken bij het CBR in Alkmaar. Maar hoe werkt het nu eigenlijk? Bij aankomst, meld je je aan bij de balie met je ID-kaart en reserveringsnummer. Je kunt waardevolle spullen in een kluisje doen en daarna wacht je totdat je wordt opgeroepen.

Het theorie examen maak je in een zaal op een touchscreen. Het auto examen bestaat uit twee delen en er kunnen verschillende soorten vragen voorbij komen. Vul altijd iets in, want een niet ingevulde vraag wordt fout gerekend. Wanneer je klaar bent, krijg je gelijk de uitslag van het CBR Alkmaar. Dit is hoe het werkt bij een CBR examencentrum. Wil je meer informatie,bekijk dan eens de video.