CBR Examencentrum Amsterdam
Naritaweg 150
1043CA Amsterdam

Tel. 088 227 7700

CBR Amsterdam

Weer een stapje dichterbij het rijbewijs, je kunt je theorie examen gaan afleggen! Bij het CBR in Amsterdam kun je op verschillende manieren een plek reserveren, zelf online of via je rijschool. Wanneer je zelf het theorie examen wilt reserveren, ga je naar de website van het CBR en log je in met DigiD. Kies vervolgens een dag en tijd dat jou uitkomt. Dit is ook het moment dat je kunt kiezen voor een de manier waarop je het examen wilt afleggen. Als je bijvoorbeeld dyslexie hebt, wil je misschien wel wat meer tijd voor het examen. Of als Nederlands niet je eerste taal is, kun je ervoor kiezen om het examen in het Engels of in een andere taal te maken. De keuze is aan jou. Waar je ook voor kiest, bij het CBR Amsterdam is het mogelijk!

Dagcursus theorie Amsterdam

Wil je snel slagen voor je theorie? Kies dan voor een dagcursus. Je krijgt les van zeer ervaren docenten die met behulp van foto's, illustraties en schema's de theorie met je doornemen. De theoriecursus is er helemaal op gericht om je optimaal voor te bereiden op je CBR theorie-examen. En als je ook nog de theorie-examens op examencentrum oefent kan het bijna niet meer misgaan!

CBR Amsterdam reserveren

Misschien heb je al een tijdje de verkeersregels bestudeerd en wil je het theorie examen maken. Dit is eenvoudig bij het CBR Amsterdam te reserveren. Ga online en log in met DigiD, kies een datum en de manier waarop je het examen wilt maken. reken daarna af en je kunt weer verder met het leren van de stof. Zo eenvoudig is het om bij het CBR Amsterdam het examen te reserveren. En weet je waarmee je de stof echt goed leert? Door te oefenen met theorie examens voor de auto, motor of bromfiets die op het echte theorie examen lijken. Dit kun je bij ons doen. Op deze manier ben jij zeker goed voorbereid op het examen!

Let op! Reserveer je theorie examen alleen via de website van het CBR of via je rijschool. Reserveer niet een plek via een andere website.

CBR Amsterdam zo werkt het

Ben je best wel een beetje gespannen voor het maken van het theorie examen? Dat is niet gek. Bij het CBR Amsterdam werkt het zo, wanneer je binnenkomt bij het examencentrum meld je je bij de balie met je ID-kaart en reserveringsnummer. Vervolgens kun je al jouw waardevolle spullen in een kluisje stoppen en plaatsnemen in de wachtruimte. Wanneer je wordt opgeroepen ga je met de groep naar de zaal waar je het examen zal maken op een touchscreen.

Het theorie examen auto bestaat uit twee delen. Voor de vragen krijg je een bepaalde tijd om deze te beantwoorden. Vul wel altijd iets in, want een niet ingevulde vraag wordt fout gerekend. Na het maken van het examen krijg je gelijk je uitslag. Bekijk het filmpje nog even, dan is het zeker dat jij denkt ‘een theorie examen bij het CBR Amsterdam, zo werkt het dus.’

CBR Amsterdam examencentrum

Wanneer je een theorie examen wilt afleggen bij het CBR Amsterdam examencentrum, zul je eerst online een plek moeten reserveren. Vervolgens moet je je goed voorbereiden, je wilt het immers halen. Het theorie examen auto bestaat uit twee delen, gevaarherkenning en een theoriedeel.

Het laatste deel bestaat uit verschillende soorten vragen, zoals ja/nee-vragen en sleepvragen. Vul wel altijd iets in, anders wordt het fout gerekend. Bij Examencentrum kun je hiervoor oefenen. Bij ons vind je verschillende theorie examens die je kunt maken om je goed voor te bereiden. Wanneer je dan het echte examen gaat maken bij het CBR Amsterdam examencentrum, kom jij beslagen ten ijs!