CBR Examencentrum Amsterdam
Naritaweg 150
1043CA Amsterdam

Tel. 088 227 7700

CBR Amsterdam

Weer een stapje dichter bij het rijbewijs, je kunt je theorie examen gaan afleggen! Bij het CBR in Amsterdam kun je op verschillende manieren een plek reserveren, zelf online of via je rijschool. Wanneer je zelf het theorie examen wilt reserveren, ga je naar de website van het CBR, log je in met je DigiD en kies je vervolgens een dag en tijd die jou uitkomen. Dit is ook het moment dat je kunt kiezen voor de manier waarop je het examen wilt afleggen. Als je bijvoorbeeld dyslexie hebt, wil je misschien wel wat meer tijd voor het examen. Of als Nederlands niet je moedertaal is, kun je ervoor kiezen om het examen in het Engels of in een andere taal te maken. De keuze is aan jou. Waar je ook voor kiest, bij het CBR Amsterdam is het mogelijk!

Dagcursus theorie Amsterdam

Wil je snel slagen voor je theorie? Kies dan voor een dagcursus. Je krijgt les van zeer ervaren docenten die met behulp van foto's, illustraties en schema's de theorie met je doornemen. De theoriecursus is er helemaal op gericht om je optimaal voor te bereiden op je CBR theorie-examen. En als je ook nog de theorie-examens op Examencentrum.nl oefent kan het bijna niet meer misgaan!

CBR Amsterdam reserveren

Misschien heb je al een tijdje de verkeersregels bestudeerd en wil je het theorie examen maken. Dit is eenvoudig bij het CBR Amsterdam te reserveren. Via onze website kun je eenvoudig de CBR locatie bij jou in de buurt vinden. Ga online en log in met je DigiD, en kies een datum en de manier waarop je het examen wilt maken. Reken daarna af en je kunt weer verder met het leren van de stof. Zo eenvoudig is het om bij het CBR Amsterdam het examen te reserveren. En weet je waarmee je de stof echt goed leert? Door te oefenen met theorie examens voor de auto, motor of bromfiets die op het echte theorie examen lijken. Dit kun je via Examencentrum eenvoudig online doen. Op deze manier ben je zeker goed voorbereid op het echte theorie examen!

Let op! Reserveer je theorie examen alleen via de website van het CBR, Examencentrum of via je rijschool. Reserveer niet een plek via een andere website.

CBR Amsterdam: zo werkt het theorie examen

Ben je een beetje gespannen voor het maken van het theorie examen? Dat is niet gek. Bij het CBR Amsterdam werkt het zo, wanneer je binnenkomt bij het examencentrum meld je je bij de balie met je ID-kaart en reserveringsnummer. Vervolgens kun je al je waardevolle spullen in een kluisje stoppen en plaatsnemen in de wachtruimte. Wanneer je wordt opgeroepen ga je met de groep naar de zaal waar je het examen zal maken op een touchscreen. Het theorie examen auto bestaat uit drie onderdelen. Voor de vragen krijg je een bepaalde tijd om deze te beantwoorden. Vul wel altijd iets in, want een niet ingevulde vraag wordt fout gerekend. Na het maken van het examen krijg je gelijk je uitslag. Bekijk het filmpje nog even, dan is het zeker dat jij denkt ‘een theorie examen bij het CBR Amsterdam, zo werkt het dus.’

CBR Amsterdam; theorie oefenen bij Examencentrum

Wanneer je een theorie examen wilt afleggen bij het CBR Amsterdam examencentrum, zul je eerst online een plek moeten reserveren. Vervolgens moet je je goed voorbereiden, je wilt het immers halen. Het theorie examen auto bestaat uit drie onderdelen, gevaarherkenning, verkeersinzicht en kennisvragen. Het laatste deel bestaat uit verschillende soorten vragen, zoals ja/nee-vragen en sleepvragen. Vul wel altijd iets in, anders wordt het fout gerekend, bij Examencentrum kun je hiervoor oefenen. Je vindt bij ons verschillende theorie examens die je kunt maken om je goed voor te bereiden. Wanneer je dan het echte examen gaat maken bij het CBR Amsterdam examencentrum, kom jij goed beslagen ten ijs!

Hoe lang is de wachttijd voor het afleggen van een theorie examen bij CBR Amsterdam?

De wachttijd voor het afleggen van een theorie examen bij het CBR in Amsterdam kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het seizoen, de beschikbaarheid van examinatoren en de drukte op dat moment. We raden je daarom aan om rechtstreeks contact op te nemen met CBR Amsterdam voor de meest actuele informatie over wachttijden voor het maken van een theorie examen.

Hoe lang duurt een theorie examen bij CBR Amsterdam?

Een theorie-examen bij het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen) duurt in de regel ongeveer 30 tot 45 minuten. Tijdens dit examen worden vragen gesteld over verkeersregels, verkeersinzicht en gevaarherkenning. Het is belangrijk om op tijd aanwezig te zijn voor het examen en om de nodige identificatiedocumenten mee te nemen. De exacte duur kan variëren afhankelijk van de specifieke procedures en instructies van het CBR Amsterdam.