CBR Examencentrum Winschoten
Zeefbaan 20 A
9672BN Winschoten

Tel. 088 227 7700

In het CBR Examencentrum Winschoten kun je geen theorie-examen doen!

De dichtstbijzijnde locaties voor een theorie-examen zijn:

CBR Examencentrum Groningen

Protonstraat 3
9743AL Groningen

Tel. 088 227 7700

35.4 km praktijk & theorie examen

CBR Examencentrum Hoogeveen

Grote Beer 16
7904LW Hoogeveen

Tel. 088 227 7700

59.1 km praktijk & theorie examen

CBR Examencentrum Leeuwarden

Douwe Tammingawei 30
8914BK Leeuwarden

Tel. 088 227 7700

86.3 km praktijk & theorie examen

CBR Winschoten

Er is flink wat gebeurd voordat je je aanmeldde bij het CBR in Winschoten. Je hebt keihard moeten blokken voor je theorie en flink wat praktijklessen gevolgd. Maar nu is het einde in zicht en heb je bijna je rijbewijs te pakken! Alleen nog even je praktijkexamen afleggen. En slagen, uiteraard! Ben je al via je rijschool voor het examen aangemeld bij het CBR in Winschoten? Dan is het al bijna zover! We wensen je heel veel succes met de laatste loodjes.

CBR praktijkexamen Winschoten

Op de dag dat je gaat afrijden, maak je eerst kennis met de examinator die je prestaties tijdens het CBR praktijkexamen in Winschoten gaat beoordelen. Hij of zij controleert de aanwezigheid van:

  • Een geldige uitnodiging voor het examen
  • Een geldig identiteitsbewijs
  • Je theorie certificaat
  • Het volledig ingevulde formulier Zelfreflectie

Vervolgens lopen jullie naar het parkeerterrein waar je ogen worden getest. Bovendien krijg je enkele vragen over de brommer, auto of motor voorgelegd waar je uiteraard de antwoorden op moet weten. Pas dan kruip je achter het stuur en leg je een vooraf bepaalde route af als onderdeel van je CBR praktijkexamen. Wordt Winschoten de CBR locatie waar jij te horen krijgt of je geslaagd bent?

CBR theorie examen Winschoten

Haal eerst je CBR theorie examen voordat je in Winschoten met de praktijk aan de slag gaat. Dit zul je echter op een andere locatie moeten doen. Gelukkig zijn er een aantal mogelijkheden relatief dicht in de buurt, zoals het CBR in Groningen. Maak eerst gebruik van de oefentoetsen die zeer voordelig op Examencentrum worden aangeboden! De eerste krijg je gratis van ons. De oefenexamens bieden je inzicht in het niveau van de vragen die je tijdens de échte test krijgt voorgeschoteld. Je vindt verschillende varianten die zich toespitsen op de bromfiets, auto en motorfiets.

Vervolgens meld je je met je DigiD aan voor het theorie examen. Zijn in Groningen de wachtlijsten te lang? Dan kun je misschien sneller terecht bij het CBR in Hoogeveen. Op deze of een andere nabije locatie ga jij slagen voor je CBR theorie examen. In Winschoten wacht daarna het praktijkgedeelte.

CBR Winschoten praktijkexamen tips

Zie jij enorm op tegen je bezoek aan het CBR in Winschoten voor je praktijkexamen? Onze tips kunnen je dan wellicht tot bedaren brengen. Je hebt namelijk niks om bang voor te zijn. De examinator is er alleen maar om je prestaties te meten. Het enige dat jij hoeft te doen tijdens de rit is je op de weg concentreren. Maak jezelf bovendien niet extra zenuwachtig door aan iedereen te vertellen dat je gaat afrijden; iedereen heeft het praktijkexamen weer anders ervaren en zal je bestoken met tegenstrijdige verhalen. Hierdoor raak je alleen maar verder van huis wanneer je vanuit het CBR in Winschoten je praktijkexamen gaat doen! Meer tips nodig? Kijk op Examencentrum!