CBR Examencentrum Hoogeveen
Grote Beer 16
7904LW Hoogeveen

Tel. 088 227 7700

CBR Hoogeveen

Wanneer je het theorie examen voor je rijbewijs wilt gaan halen, doe je dit bij een CBR examencentrum. In Hoogeveen zit een locatie waar je dit examen kunt maken. Online reserveer je eenvoudig een plek via de website van het CBR. Doe dit op tijd, want vol is vol. Wanneer je een plek voor jezelf hebt gereserveerd, kan het leren beginnen! Ken je de verkeersregels al aardig en wil je deze testen? Bekijk dan eens onze oefentoetsen die sprekend lijken op het echte examen. Kom je daar moeiteloos doorheen, dan ben je helemaal voorbereid op het theorie examen bij het CBR in Hoogeveen.

Dagcursus theorie Hoogeveen

Wil je snel slagen voor je theorie? Kies dan voor een dagcursus. Je krijgt les van zeer ervaren docenten die met behulp van foto's, illustraties en schema's de theorie met je doornemen. De theoriecursus is er helemaal op gericht om je optimaal voor te bereiden op je CBR theorie-examen. En als je ook nog de theorie-examens op Examencentrum.nl oefent kan het bijna niet meer misgaan!

CBR Hoogeveen theorie examen

Het is zover, je gaat binnenkort naar het CBR in Hoogeveen waar je het theorie examen gaat maken. Spannend! Maar hoe ziet zo’n examen er eigenlijk uit? De toets is opgedeeld in twee delen, gevaarherkenning en theoriekennis. Bij het eerste deel krijg je een situatie te zien en kies je uit drie antwoorden. Bij het theorie deel krijg je vragen over verkeersregels en borden en die je in 8 seconden moet beantwoorden. Hier komen verschillende soorten vragen voorbij, zoals sleep-, ja/nee- en invulvragen. Wanneer je klaar bent, krijg je van het CBR Hoogeveen de uitslag van je theorie examen binnen een paar minuten.

CBR Hoogeveen hoe werkt het

’Maar als ik eenmaal bij het CBR in Hoogeveen ben, hoe werkt het dan?’ Misschien is dit een vraag die in je hoofd blijft hangen. Dit leggen we graag uit. Bij binnenkomst meld je je aan bij de aanmeldzuil met je ID-kaart en reserveringsnummer. Leg daarna de spullen die je bij je hebt in een kluis en wacht totdat je naam op het scherm verschijnt. Loop daarna naar de balie en je krijgt een plaats toegewezen. Zoek de plaats in de examenzaal die jou is toegewezen. Bij je plek hangt een touchscreen waar je het examen op maakt. Hiervoor heb je 30 minuten de tijd. Na het maken van het examen krijg je de uitslag. Dit is hoe het werkt bij het CBR in Hoogeveen. Is het je nog niet helemaal duidelijk? Bekijk dan eens de video.

CBR Hoogeveen examencentrum

Wanneer je het theorie examen wilt gaan maken voor een rijbewijs, ben je bij het CBR in Hoogeveen op de juiste plek. Een reservering bij dit examencentrum kan op de website van het CBR worden gemaakt. Log hier in met je DigiD en doorloopt alle stappen. Dit is ook het moment dat je kunt aangeven dat je het examen individueel, met extra tijd of in een andere taal wilt maken. Dit is bijvoorbeeld handig als je snel bent afgeleid of als Nederlands niet je eerste taal is.

Na het afrekenen kun jij je volledig focussen op het leren van de theorie. Wil je testen hoeveel je al kent, kijk dan eens bij de oefentoetsen van Examencentrum voor het theorie examen auto, motor of bromfiets. Op die manier verhoog je jouw slagingskans bij het CBR Hoogeveen examencentrum!