CBR Examencentrum Leeuwarden
Douwe Tammingawei 30
8914BK Leeuwarden

Tel. 088 227 7700

CBR Leeuwarden

Wanneer je voor het theorie examen wilt gaan in Friesland, kom je bij het CBR in Leeuwarden uit. Om hier een plek te reserveren ga je naar de algemene website van het CBR. Kies hier het gewenste examen en een datum. Dit is ook het moment dat je aangeeft meer tijd te willen of het examen in een andere taal wilt maken. Vervolgens reken je af en kan het leren beginnen. Wil je jezelf voor het examen eens testen? Bekijk dan eens onze oefentoetsen. Wanneer je daar vlekkeloos doorheen komt, wordt je slagingskans aanzienlijk groter bij het CBR in Leeuwarden.

Dagcursus theorie Leeuwarden

Wil je snel slagen voor je theorie? Kies dan voor een dagcursus. Je krijgt les van zeer ervaren docenten die met behulp van foto's, illustraties en schema's de theorie met je doornemen. De theoriecursus is er helemaal op gericht om je optimaal voor te bereiden op je CBR theorie-examen. En als je ook nog de theorie-examens op Examencentrum.nl oefent kan het bijna niet meer misgaan!

CBR Leeuwarden theorie examen aanvragen

Misschien heb je al wel een tijdje rijlessen en begin je de verkeersregels aardig te begrijpen. Dan wordt het tijd dat je bij het CBR Leeuwarden het theorie examen gaat aanvragen. Dit kan op twee manieren worden gedaan. Online via de site van het CBR en via de rijschool. Log online in met je DigiD en doorloop de stappen. Tijdens deze stappen wordt ook gevraagd op welke manier je het theorie examen wilt gaan maken. Heb je baat bij extra tijd of wil je het examen in het Engels of een andere taal maken? Dan kan dat hier worden aangegeven. Vervolgens kan er worden afgerekend. Dit is hoe je bij het CBR Leeuwarden een theorie examen kunt aanvragen.

CBR Leeuwarden hoe werkt het

Benieuwd hoe het bij het CBR in Leeuwarden te werk gaat? Dat leggen we graag uit. Bij binnenkomst meld je je aan bij de aanmeldzuil met jouw ID-kaart en reserveringsnummer. Plaats je spullen in een kluis en neem plaats in de wachtkamer. Als je naam op het scherm verschijnt ga je naar de balie die jou een plaats toewijst in de examenzaal. Zoek de plek die jou is aangewezen en begin na de uitleg met het theorie examen. Dit duurt 30 minuten. Hierna worden de examens gelijk nagekeken en krijg je het resultaat. Dat is hoe het in het CBR Leeuwarden werkt. Wil je meer informatie, bekijk dan eens het filmpje.

CBR Leeuwarden examencentrum

Wanneer je in Friesland woont, is het CBR Leeuwarden examencentrum al snel de dichtstbijzijnde locatie om het theorie examen te maken. Je hebt hier de mogelijkheid om op verschillende manieren het examen te maken. Als je snel wordt afgeleid, kan het handig zijn om een individueel examen te reserveren. Is lezen niet je sterkste punt, dan kunnen de vragen worden voorgelezen. Bedenk tijdens het reserveren welke manier het beste bij jou past om het theorie examen te maken om je slagingskans te verhogen. Wil je voordat je naar het CBR Leeuwarden examencentrum gaat oefenen met de stof? Bekijk dan eens de oefentoetsen van Examencentrum voor je theorie examen auto, motor of bromfiets.