CBR Examencentrum Weert
Risseweg 46
6004RM Weert

Tel. 088 227 7700

In het CBR Examencentrum Weert kun je geen theorie-examen doen!

De dichtstbijzijnde locaties voor een theorie-examen zijn:

CBR Examencentrum Eindhoven

Hoevenweg 20
5652AW Eindhoven

Tel. 088 227 7700

28.3 km praktijk & theorie examen

CBR Examencentrum Venlo

Parlevinkerweg 1
5928NV Venlo

Tel. 088 227 7700

32.6 km praktijk & theorie examen

CBR Examencentrum Maastricht

Stadionplein 34 37-40
6225XW Maastricht

Tel. 088 227 7700

44.3 km praktijk & theorie examen

CBR Weert

Je rijbewijs ligt al op je te wachten. Maar eerst nog even je praktijkexamen halen bij het CBR in Weert! En dat gaat jou toch in één keer lukken? Je hebt immers al vele uren achter het stuur doorgebracht en ook je theorie examen gehaald. Bovendien weet je alles over de brommer, auto dan wel motorfiets en kent iedere verkeersregel waar je mee te maken gaat krijgen. Meer voorbereiding heb je dan toch niet nodig? Zorg dan dat je bij het CBR in Weert met vlag en wimpel voor je praktijkexamen slaagt!

CBR Weert praktijkexamen

Eén van de vele CBR locaties waar je kunt afrijden is het CBR in Weert. Je praktijkexamen wordt door je rijschool aangevraagd, zodra jij daarvoor een machtiging hebt gegeven. Er zitten wel enkele weken tussen deze aanvraag en het daadwerkelijke examen. Dat geeft jou echter voldoende tijd om nog een paar lessen te volgen en de tussentijdse toets af te leggen. Hiermee kweek je al het zelfvertrouwen dat je bij het CBR in Weert voor het praktijkexamen nodig gaat hebben!

CBR Weert theorie examen

Alleen afrijden is mogelijk bij het CBR in Weert. Je theorie examen afleggen doe je daarom ergens in de buurt. Maar dat doe je natuurlijk pas zodra je een oefenexamen voor de bromfiets, personenauto of motorfiets hebt afgelegd. Deze bestel je bij Examencentrum en geeft je een goed inzicht in wat er tijdens de daadwerkelijke test van je verwacht wordt. Je kunt verschillende oefentoetsen bij ons bestellen; de eerste krijg je gratis! Vervolgens meld je je online aan met je DigiD, bijvoorbeeld bij het CBR in Eindhoven. Zijn hier te veel wachtenden voor je? Dan kun je wellicht sneller bij het CBR in Venlo terecht. Je meldt je voor de praktijk pas aan bij het CBR in Weert wanneer je je theorie examen achter de rug hebt.

CBR Weert examencentrum

Meld je niet halsoverkop in het CBR van Weert bij het examencentrum, maar bereid je goed voor. Onder andere door alle benodigde documenten mee te nemen. Dit zijn:

  • Een geldige uitnodiging voor het examen
  • Een geldig identiteitsbewijs
  • Je theorie certificaat
  • Het volledig ingevulde formulier Zelfreflectie

Nadat je deze zaken aan je examinator hebt laten zien, neemt hij of zij je mee naar het parkeerterrein. Hier worden je ogen getest en moet je een aantal vragen beantwoorden over het voertuig waarin je gaat afrijden. Pas daarna kruip je achter het stuur en leg je een vooraf besproken route af van en weer terug naar het CBR in Weert. Bij het examencentrum aangekomen hoor je direct of je bent geslaagd!