CBR Examencentrum Eindhoven
Hoevenweg 20
5652AW Eindhoven

Tel. 088 227 7700

CBR Eindhoven

Voor je theorie- en praktijkexamen kun je terecht bij het CBR in Eindhoven. Dit mag voor de auto al vanaf 16 jaar! Wij begrijpen dat het spannend is om voor het eerst examen te doen. Om deze reden vertellen we vertellen je graag wat belangrijk is om ervoor te zorgen dat jij in een keer voor het examen slaagt! Als eerst is het belangrijk om te weten dat je goed voorbereid moet zijn! Bekijk het filmpje om een indruk te krijgen van een theorie examen dag bij CBR Eindhoven.

Dagcursus theorie Eindhoven

Wil je snel slagen voor je theorie? Kies dan voor een dagcursus. Je krijgt les van zeer ervaren docenten die met behulp van foto's, illustraties en schema's de theorie met je doornemen. De theoriecursus is er helemaal op gericht om je optimaal voor te bereiden op je CBR theorie-examen. En als je ook nog de theorie-examens op Examencentrum.nl oefent kan het bijna niet meer misgaan!

CBR Eindhoven zo werkt het

Yes, het is zover! Het is eindelijk tijd om je rijbewijs te halen! Online op de website reserveer je eenvoudig een plek voor het examen bij het CBR in Eindhoven. Zo werkt het:

  • Ga naar de website van het CBR
  • Log in via Mijn CBR met DigiD
  • Kies voor ‘Theorie-examen reserveren’
  • Volg alle instructies op het scherm
  • Bepaal voor welk voertuig je het examen wil doen

Nadat je dit hebt gedaan ontvang je reserveringsnummer per mail of krijg je deze per brief van je rijinstructeur. Eenmaal aangekomen bij het CBR kun je je bij een aanmeldzuil aangeven dat je er bent met het nummer en een geldig identiteitsbewijs. Via de beeldschermen wordt er bekend gemaakt wanneer je de examenzaal binnen kunt gaan. Met een gerust hart je theorie examen halen bij het CBR in Eindhoven? Zo werkt het en zo simpel is het!

Let op! Reserveer je theorie examen alleen via de website van het CBR of via je rijschool. Reserveer niet een plek via een andere website.

CBR Eindhoven reserveren

Vergeet niet om van te voren een plekje te reserveren bij het CBR in Eindhoven. Er zijn verschillende manieren om het examen af te leggen. Reserveren doe je gemakkelijk online via de website. Voordat je begint met de reservering moet je ingelogd zijn via de DigiD methode. Door de stappen te volgen kom je vanzelf terecht bij de aanmelding. Controleer vervolgens of je een bevestiging hebt ontvangen per mail. Doe dit ruim van te voren bij het CBR in Eindhoven. Reserveren is ontzettend belangrijk! Doe je dit niet? Dan kun je het examen niet maken.

CBR Eindhoven examencentrum

Ga jij binnenkort voor je theorie examen bij het CBR in Eindhoven? Het examencentrum is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto of fiets. Wanneer je het examen wilt maken, is het belangrijk om te oefenen met de leerstof volgens de CBR methode. Bij Examencentrum kun je toegang krijgen tot een online leeromgeving. Hier oefen je je theorie examen voor de auto, motor of bromfiets met bekende situaties die kunnen voorkomen in het verkeer. Aan de hand van video's en afbeeldingen krijg jij een duidelijk beeld van hoe het theorie examen eruit ziet. Dit zorgt er voor dat je slagingskansen worden vergroot! Reserveer jouw plekje bij het CBR in Eindhoven examencentrum.