CBR Examencentrum Urmond
Mauritslaan 49
6129EL Urmond

Tel. 088 227 7700

In het CBR Examencentrum Urmond kun je geen theorie-examen doen!

De dichtstbijzijnde locaties voor een theorie-examen zijn:

CBR Examencentrum Maastricht

Stadionplein 34 37-40
6225XW Maastricht

Tel. 088 227 7700

16.2 km praktijk & theorie examen

CBR Examencentrum Venlo

Parlevinkerweg 1
5928NV Venlo

Tel. 088 227 7700

50.3 km praktijk & theorie examen

CBR Examencentrum Eindhoven

Hoevenweg 20
5652AW Eindhoven

Tel. 088 227 7700

53.5 km praktijk & theorie examen

CBR Urmond

Je rijbewijs is binnen handbereik… maar eerst nog de praktijktoets halen bij het CBR in Urmond! En dat gaat wel lukken, toch? Inmiddels ken je de verkeersregels op je duimpje en weet je precies hoe je een brommer, auto of motor bestuurt. Dat heb je allemaal meegekregen uit de vele uren die je al achter het stuur hebt doorgebracht onder het toeziend oog van een professionele instructeur. Klaar om bij het CBR in Urmond te laten zien dat jij je rijbewijs verdient? Leg dan moeiteloos dat examen af!

CBR Urmond examencentrum

Uiteraard heb jij al je zaakjes op orde wanneer jij bij het CBR in Urmond bij het examencentrum aanklopt. Je hebt immers de volgende documenten bij je om aan je examinator te overhandigen:

  • Een geldige uitnodiging voor het examen
  • Een geldig identiteitsbewijs
  • Je theorie certificaat
  • Het volledig ingevulde formulier Zelfreflectie

Na een snelle ogentest op het parkeerterrein en een aantal juist beantwoorde vragen over de brommer, auto of motorfiets, ga je een vooraf bepaalde route afleggen in de buurt van het CBR in Urmond. Terug bij het examencentrum krijg je meteen te horen of je bent geslaagd!

CBR Urmond theorie examen

Je kunt helaas niet bij het CBR in Urmond je theorie examen afleggen. Gelukkig zijn er in andere plaatsen in de buurt genoeg CBR locaties waar dit wél mogelijk is. Het CBR in Maastricht, bijvoorbeeld. Maar eerst wil je wel zeker weten dat het urenlang blokken op die actuele lesstof wel zijn vruchten heeft afgeworpen. Daarom schaf je op Examencentrum ook onze uitgebreide oefentoetsen aan voor de bromfiets, personenauto of motorfiets! De eerste krijg je gratis. Deze proefexamens geven je een perfect inzicht in wat je tijdens de echte toets krijgt voorgeschoteld.

Voor het theorie examen meld je je online aan met je DigiD. Duurt het te lang voordat er plek voor je is in Maastricht? Dan is het CBR in Venlo ook een optie. Je doet pas aan het praktijkexamen mee in het CBR te Urmond wanneer je je theorie examen gehaald hebt.

CBR Urmond praktijkexamen

Je moet je rijschool machtigen om je bij het CBR in Urmond voor het praktijkexamen aan te melden. Uiteraard doen zij dit pas wanneer je instructeur en jij er het volste vertrouwen in hebben dat je deze stap aan kunt. Tussen de aanvraag en de daadwerkelijke eindtoets zullen waarschijnlijk wel enkele weken verstrijken. Genoeg tijd om alles op alles te zetten wat betreft je voorbereiding! Vervolgens doe je met een gerust hart bij het CBR in Urmond mee aan het praktijkexamen.