CBR Examencentrum Tiel
Stephensonstraat 25 A
4004JA Tiel

Tel. 088 227 7700

In het CBR Examencentrum Tiel kun je geen theorie-examen doen!

De dichtstbijzijnde locaties voor een theorie-examen zijn:

CBR Examencentrum Leusden

Fokkerstraat 21
3833LD Leusden

Tel. 088 227 7700

27 km praktijk & theorie examen

CBR Examencentrum Arnhem

Hazenkamp 10
6836BA Arnhem

Tel. 088 227 7700

31.2 km praktijk & theorie examen

CBR Examencentrum Utrecht

Mississippidreef 151
3565CE Utrecht

Tel. 088 227 7700

34.2 km praktijk & theorie examen

CBR Tiel

Straks ga jij helemaal zelfstandig de weg op. Maar eerst laat je zien wat je kunt bij het CBR in Tiel waar je je praktijkexamen aflegt. Hier heb je je uiteraard volledig op voorbereid. Je kent de verkeersregels van binnen en buiten en je hebt zo vaak achter het stuur gezeten dat je het dahsboard al bijna aan je instructeur zou gaan uitleggen! Kortom, je bent er helemaal klaar voor. Zorg daarom dat je zo snel mogelijk bij het CBR in Tiel wordt aangemeld voor je praktijkexamen!

CBR Tiel praktijkexamen

Hebben je instructeur en jij er het volste vertrouwen in? Machtig dan je rijschool om je bij het CBR in Tiel voor je praktijkexamen aan te melden. Tussen deze aanvraag en de daadwerkelijke test kunnen enkele weken tijd gaan zitten. Maar dat geeft jou extra tijd om alle stof nog eens goed over te lezen en je geheugen wat op te frissen, eventueel door extra lessen te nemen! Zo wordt het bij het CBR in Tiel je praktijkexamen afleggen een heel stuk gemakkelijker.

CBR Tiel examencentrum

Niet alleen qua lesstof dien je je voor te bereiden. Ook moet je al je zaakjes op orde hebben zodra je bij het CBR te Tiel het examencentrum binnenstapt. Je hoort namelijk enkele documenten bij je te hebben om aan je examinator te laten zien. Dit zijn:

  • Een geldige uitnodiging voor het examen
  • Een geldig identiteitsbewijs
  • Je theorie certificaat
  • Het volledig ingevulde formulier Zelfreflectie

Wanneer al deze formaliteiten achter de rug zijn, wandel je samen met je examinator naar het parkeerterrein. Hier wordt je zicht getest op hoe ver je van afstand kunt lezen en dien je enkele vragen over de brommer, auto of motor - welke maar van toepassing is - te kunnen beantwoorden. Daarna rijd je een vooraf bepaalde route vanaf het CBR te Tiel en weer terug naar het examencentrum. Hier hoor je direct of je bent geslaagd!

CBR Tiel praktijkexamen tips

Ben je zenuwachtig om bij het CBR in Tiel te beginnen aan je praktijkexamen? Dan komen onze tips als geroepen! Allereerst hoef je helemaal niet zenuwachtig te zijn. Je doet immers precies wat je geleerd hebt en je examinator is er juist om je te helpen. Ga niet aan iedereen vertellen dat je gaat afrijden, omdat iedereen dan komt met individuele - en vaak tegenstrijdige - ervaringen. Daar raak je alleen maar van in de war.

Zorg bovendien dat je je theorie examen al gehaald hebt. Moet je dit nog doen? Leer dan met behulp van de meest actuele lesstof! Bovendien biedt Examencentrum je de meest uitgebreide oefentoetsen aan voor zowel de bromfiets als de personenauto en de motorfiets. De eerste ontvang je gratis van ons. Je krijgt hiermee een perfect inzicht in wat je van het theorie examen mag verwachten.

Zodra je helemaal bent klaargestoomd, meld je je per DigiD aan bij één van de meest dichtbijzijnde CBR locaties. Bijvoorbeeld het CBR in Gorinchem. Krijg je hier met wachtlijsten te maken? Dan zou je het CBR in Arnhem kunnen proberen. Na deze test en voldoende lesuren achter het stuur meld je je pas aan bij het CBR in Tiel voor je praktijkexamen. Meer tips nodig? Kijk op onze website!