CBR Examencentrum Leusden
Fokkerstraat 21
3833LD Leusden

Tel. 088 227 7700

CBR Leusden

Wil jij binnenkort je theorie examen halen? Bij het CBR in Leusden ben je aan het juiste adres! Je vraagt bij ons namelijk je officiële theorie- en praktijkexamen aan om je rijbewijs te halen. Voordat je praktijkexamen mag doen, doe je theorie examen. Dit mag voor de auto al vanaf 16 jaar. Tijdens je theorie-examen word je onder andere getoetst op gevaarherkenning, verkeersregels en inzicht. Wanneer je voor alle onderdelen geslaagd, bent mag je de weg op voor veel veilige kilometers! Reserveer je plek online bij CBR Leusden.

Dagcursus theorie Leusden

Wil je snel slagen voor je theorie? Kies dan voor een dagcursus. Je krijgt les van zeer ervaren docenten die met behulp van foto's, illustraties en schema's de theorie met je doornemen. De theoriecursus is er helemaal op gericht om je optimaal voor te bereiden op je CBR theorie-examen. En als je ook nog de theorie-examens op Examencentrum.nl oefent kan het bijna niet meer misgaan!

CBR Leusden examencentrum

Ga jij binnenkort voor je theorie examen bij het CBR in Leusden? Bij Examencentrum weten wij dat de eerste keer ontzettend spannend kan zijn. Wees gerust! Het valt allemaal wel mee. Er zijn verschillende manieren waarop je het examen kunt afleggen. Of je nou Engelstalig bent, een tolk nodig hebt of extra tijd? Het is allemaal mogelijk als je het op tijd aangeeft bij Het CBR. Voor het theorie examen heb je 30 minuten. Deze maak je op een gebruiksvriendelijke touchscreen scherm. Dankzij de afscheidingen raak je niet snel afgeleid en kun je in alle rust de vragen beantwoorden. Het CBR Leusden examencentrum is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, auto of fiets.

Let op! Reserveer je theorie examen alleen via de website van het CBR of via je rijschool. Reserveer niet een plek via een andere website.

CBR Leusden theorie examen

Het is dan zover, je gaat voor je examen bij het CBR in Leusden! Het theorie examen is een van de belangrijkste onderdelen wanneer je besluit om je rijbewijs te halen. Als je veel theorie en oefenexamens maakt, bereid je jezelf goed voor op het theorie examen bij het CBR in Leusden. Op Examencentrum kun je zo vaak als je wilt oefenen voor je theorie examen auto, motor of bromfiets! Je leert bij ons op dezelfde manier als hoe je het examen bij het CBR ook krijgt. Tijdens het theorie examen krijg je 8 seconden de tijd om een gevaarherkenningsvraag te beantwoorden. Vul altijd een antwoord in, want niets ingevuld betekent automatisch fout. Oefening baart kunst! Bereid je goed voor op het examen bij CBR Leusden. Theorie examen? Appeltje eitje!

CBR Leusden reserveren

Het is ontzettend belangrijk dat je van te voren een afspraak maakt bij het CBR in Leusden. Reserveren doe je gemakkelijk op de website van het CBR. Als je dit hebt gedaan, vergeet dan niet om je reserveringsnummer mee te nemen op papier of digitaal. Dit is erg belangrijk op de dag van je examen. Daarnaast neem je ook een geldig identiteitsbewijs mee naar het CBR Leusden. Reserveren doe je ruim een maand van te voren. Wil je meer weten over het theorie examen? In het filmpje kun je zien hoe het werkt bij het CBR.