CBR Examencentrum Roermond
Oude Trambaan 27
6049GT Herten (Roermond)

Tel. 088 227 7700

In het CBR Examencentrum Roermond kun je geen theorie-examen doen!

De dichtstbijzijnde locaties voor een theorie-examen zijn:

CBR Examencentrum Venlo

Parlevinkerweg 1
5928NV Venlo

Tel. 088 227 7700

26.2 km praktijk & theorie examen

CBR Examencentrum Maastricht

Stadionplein 34 37-40
6225XW Maastricht

Tel. 088 227 7700

39.7 km praktijk & theorie examen

CBR Examencentrum Eindhoven

Hoevenweg 20
5652AW Eindhoven

Tel. 088 227 7700

46.4 km praktijk & theorie examen

CBR Roermond

Bijna is het zover en mag je met je brommer, auto of motor de weg op! Je moet alleen nog bij het CBR in Roermond je rijbewijs halen. De weg naar dit doel was misschien niet gemakkelijk, maar wel noodzakelijk. We willen immers wel zeker weten dat jij verantwoordelijk genoeg bent om aan het het wegverkeer deel te nemen. Heb je daar geen enkele zorgen of twijfels over? Dan is een bezoek aan het CBR in Roermond je volgende stap!

CBR Roermond auto theorie

Voordat jij mag wegrijden na de praktijktoets voor personenauto of motorfiets, moet je nog een andere belangrijke test afleggen. Helaas is bij het CBR in Roermond je auto theorie examen maken niet mogelijk. Bij het CBR in Venlo kan dat gelukkig wel. Zijn de wachttijden hier te lang? Dan is het CBR in Eindhoven ook een hele goede optie. Bovendien zijn er nog een heleboel andere CBR locaties naast Roermond waar jij voor je auto theorie examen kunt slagen.

CBR Roermond praktijkexamen reserveren

Ben je helemaal klaar voor de grote test en vindt je instructeur dat ook? Dan moet je je rijschool machtigen om voor jou bij het CBR in Roermond je praktijkexamen te reserveren. Bij het examencentrum maak je kennis met je examinator. Hij of zij controleert daarna:

  • Of je een geldige uitnodiging voor het examen bij je hebt
  • Of je een geldig identiteitsbewijs kunt overhandigen
  • Of je voor je theorie examen geslaagd bent
  • Of je het formulier ‘Zelfreflectie’ hebt ingevuld

Zodra alle formaliteiten afgehandeld zijn, kruip je achter het stuur. Leg de afgesproken route af en je hoort direct of je geslaagd bent. Ga jij deze toets met vlag en wimpel halen? Laat dan je rijschool bij het CBR in Roermond je praktijkexamen reserveren!

CBR Roermond praktijkexamen tips

Wanneer je eraan toe bent om in het CBR te Roermond je praktijkexamen af te leggen, komen tips vast wel van pas. Veel kandidaten zijn namelijk hartstikke zenuwachtig op de dag zelf. Nergens voor nodig! Je examinator beoordeelt puur en alleen of je vaardig en verantwoordelijk genoeg bent om aan het voertuig verkeer te mogen deelnemen. Daarom is het belangrijk dat je je van je beste kant laat zien! Rust de dag - en zeker nacht! - ervoor goed uit en leg bij voorkeur je examen af op een dagdeel waarop de weg behoorlijk rustig is. Zo stap je vol goede moed naar het CBR in Roermond. Heb je meer praktijkexamen tips nodig? Bekijk onze website of neem contact op met Examencentrum!