CBR Examencentrum Emmeloord
Boslaan 30
8302AB Emmeloord

Tel. 088 227 7700

In het CBR Examencentrum Emmeloord kun je geen theorie-examen doen!

De dichtstbijzijnde locaties voor een theorie-examen zijn:

CBR Examencentrum Zwolle

Branderweg 15
8042PD Zwolle

Tel. 088 227 7700

30.5 km praktijk & theorie examen

CBR Examencentrum Hoogeveen

Grote Beer 16
7904LW Hoogeveen

Tel. 088 227 7700

51.4 km praktijk & theorie examen

CBR Examencentrum Leeuwarden

Douwe Tammingawei 30
8914BK Leeuwarden

Tel. 088 227 7700

54.3 km praktijk & theorie examen

CBR Emmeloord

Ben je druk bezig met je rijlessen? Dan kan het handig zijn om alvast een datum te prikken voor je theorie- en praktijkexamen. Bij het CBR in Emmeloord kun je het praktijkexamen afleggen, dat geldt helaas niet voor het theorie examen. Die vraag je het beste aan bij één van de dichtstbijzijnde CBR locaties. Je kunt er ook voor kiezen om een machtiging te geven aan je rijschool, zodat zij dit voor jou kunnen regelen. Vergeet hierbij niet alvast een gezondheidsverklaring in te vullen. In Nederland mag je vanaf 16 jaar je theorie examen halen en vanaf je 17de het praktijkexamen. Heb je last van faalangst of ben je dyslectisch? Dan kan je met extra tijd en/of individueel begeleiding gerust je theorie- en praktijkexamen doen bij het CBR Emmeloord.

Moet je je nog voorbereiden? Oefenen voor je theorie examen voor doe je eenvoudig bij Examencentrum!

CBR Emmeloord contact

Het CBR Emmeloord is één van de officiële examencentra locaties in Nederland. Contactgegevens vind je op deze pagina. Hier vind je ook het adres van het examencentrum in Emmeloord. Het adres is zowel makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer als personenauto. Toch is het verstandig om op tijd te vertrekken op de dag van je examen in verband met het verkeer. Heb je vragen over het praktijkexamen bij het CBR Emmeloord? Neem dan gerust contact op met ons of met je rijschool.

CBR theorie examen Emmeloord

Voor het behalen van je rijbewijs moet je uiteraard eerst een theorie certificaat hebben. Bij het CBR kun je geen theorie examen aanvragen in Emmeloord, maar wel in bijvoorbeeld Zwolle of Hoogeveen.

Het verstandig om de verkeerstheorie goed te beheersen en veel oefenexamens te maken. Op Examencentrum kun je zo vaak als je wil oefenen met de examen methodes die voldoen aan de nieuwste Europese richtlijnen. Je kunt oefenen voor de theorie van de personenauto, motor en de bromfiets met vragen die soortgelijk zijn aan het CBR theorie examen. Tijdens het theorie examen heb je 30 minuten de tijd om de vragen te beantwoorden. Voor de gevaarherkenningsvragen heb je 8 seconden de tijd om antwoord te geven. Op tijd de vragen beantwoorden is dus heel handig. Het CBR theorie examen kun je niet doen in Emmeloord. Bekijk op onze website de dichtstbijzijnde locaties Zwolle of Hoogeveen voor het aanvragen van je theorie examen.

Let op! Reserveer je theorie examen niet op andere manier dan via de website van het CBR of via je rijschool. Andere websites verrekenen vaak extra geld voor een theorie-examen terwijl het bij CBR een vast bedrag heeft.

CBR Emmeloord praktijkexamen tips

Na het behalen van je theorie examen is het tijd voor je rijexamen bij het CBR in Emmeloord. Voor praktijkexamens zijn handige tips altijd goed om te weten:

  • Ga op tijd naar bed, zodat je de volgende dag goed uitgerust bent.
  • Plan een rijexamen buiten de spitsuren om. Je vermijdt op deze manier het drukke verkeer.
  • Neem een goed ontbijt! Je lichaam zal goed voorzien zijn van de perfecte brandstof.
  • Een laatste rijles afleggen voor het praktijkexamen zorgt ervoor dat je spanning wegvaagt. Zo ben je warmgedraaid en meer ontspannen voor het echte werk.
  • Wees bewust van je eigen kwaliteiten en vertrouw op hetgeen wat je de afgelopen weken hebt geleerd.
  • Daarnaast mag je fouten maken, maar vergeet deze fouten niet. Het kan zijn dat de examinator hiernaar gaat vragen. Wanneer je laat zien dat je bewust bent van je handelingen, is de kans op slagen veel groter.

Ga je binnenkort afrijden bij het CBR Emmeloord? Onthoud de praktijkexamens tips en je bent helemaal klaar voor het halen van je rijbewijs!