CBR Examencentrum Zwolle
Branderweg 15
8042PD Zwolle

Tel. 088 227 7700

CBR Zwolle

Je theorie examen afleggen bij het CBR in Zwolle? Wij helpen graag met de voorbereidingen! Het maken van een examen kan namelijk best spannend zijn, maar als je je goed voorbereid met onze oefentoetsen, dan verhoog je de slagingskans aanzienlijk! Het theorie examen kun je zelf reserveren bij het CBR Zwolle of regel het via je rijschool. Tijdens het reserveren is het ook mogelijk om meer tijd aan te vragen of het examen in het Engels of een andere taal af te leggen. Waar je ook voor kiest, met het maken van onze oefentoetsen, bereid jij je op en top voor!

Dagcursus theorie Zwolle

Wil je snel slagen voor je theorie? Kies dan voor een dagcursus. Je krijgt les van zeer ervaren docenten die met behulp van foto's, illustraties en schema's de theorie met je doornemen. De theoriecursus is er helemaal op gericht om je optimaal voor te bereiden op je CBR theorie-examen. En als je ook nog de theorie-examens op Examencentrum.nl oefent kan het bijna niet meer misgaan!

CBR Zwolle theorie examen

Het is zover, je hebt een plek gereserveerd bij het CBR in Zwolle voor het theorie examen. Maar hoe gaat zo’n examen eigenlijk in zijn werk? Bij binnenkomst meld je je aan bij de balie met een geldige ID-kaart en je reserveringsnummer. Vervolgens Is het even wachten tot er wordt omgeroepen dat om de examenzaal te betreden. Hier maak je op een touchscreen de vragen. Door het gebruik van scheidingswanden, word je niet te veel afgeleid door de anderen. Nadat je het theorie examen bij het CBR in Zwolle hebt gemaakt, krijg je gelijk te weten of je het gehaald hebt. Wil je graag nog wat meer informatie, bekijk dan de video!

CBR Zwolle reserveren

Als je het theorie examen bij het CBR Zwolle wilt reserveren, kun je dit op twee manieren doen. Zelf rechtstreeks via het CBR of vraag je rijschool om dit te doen. Ga je het zelf regelen? Log dan in met je DigiD en doorloop de stappen. Een van de stappen is dat je kunt kiezen op welke manier je het examen wilt maken. De reguliere manier is met een groep in een zaal het examen op een touchscreen. De vragen zijn dan in het Nederlands. Wanneer je dyslexie hebt of snel bent afgeleid, wil je misschien wel wat meer tijd of dat iemand de vragen voorleest. Als Nederlands niet je moedertaal is, is het ook mogelijk om het te maken in het Engels of in een andere taal met behulp van een tolk. De keuze is aan jou welke manier je bij het CBR Zwolle reserveert!

Let op! Reserveer je theorie examen alleen via de website van het CBR of via je rijschool. Reserveer niet een plek via een andere website.

CBR Zwolle examencentrum

Het theorie examen staat al in je agenda gepland bij het CBR Zwolle examencentrum. Een examen maken kan best spannend zijn. Gelukkig kunnen wij je helpen met de voorbereidingen! Het theorie examen auto bestaat uit twee delen, gevaarherkenning en theorievragen. Het theoriedeel bestaat uit verschillende soorten vragen, zoals ja/nee-, sleep- en invulvragen. Voor iedere gevaarherkenningsvraag heb je 8 seconden om deze te beantwoorden. Zorg er altijd voor dat je iets invult, wanneer je niets invult, wordt de vraag fout gerekend.

Om te oefenen met deze snelle vragen bieden we bij Examencentrum oefentoetsen voor de theorie examen auto, motor of bromfiets aan die precies lijken op het echte theorie examen. Op die manier kun je alvast wennen aan hoe het examen eruit komt te zien en verhoog je jouw slagingskans bij het CBR Zwolle examencentrum!