CBR Examencentrum Eemnes
Bramenberg 6
3755BX Eemnes

Tel. 088 227 7700

In het CBR Examencentrum Eemnes kun je geen theorie-examen doen!

De dichtstbijzijnde locaties voor een theorie-examen zijn:

CBR Examencentrum Leusden

Fokkerstraat 21
3833LD Leusden

Tel. 088 227 7700

16.1 km praktijk & theorie examen

CBR Examencentrum Utrecht

Mississippidreef 151
3565CE Utrecht

Tel. 088 227 7700

18.5 km praktijk & theorie examen

CBR Examencentrum Amsterdam

Naritaweg 150
1043CA Amsterdam

Tel. 088 227 7700

33 km praktijk & theorie examen

CBR Eemnes

Moet je je theorie examen nog halen? Dit kan helaas niet bij het CBR in Eemnes. Bekijk daarvoor snel de dichtstbijzijnde CBR locatie. In Nederland mag je vanaf 16 jaar je theorie examen halen. Ben je er klaar voor? Vraag het theorie examen dan aan bij het CBR. In Eemnes kun je echter wel je praktijkexamen afleggen. Wees op tijd met het reserveren van dit examen, want de wachttijden zijn lang. Bij het CBR in Eemnes slaag jij voor je rijbewijs en kun je straks lekker veilig de weg op!

CBR Eemnes adres

Het CBR examencentrum Eemnes ligt in de provincie Utrecht. Het adres is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het is echter wel verstandig om op tijd te vertrekken op de dag van je examen. Je weet namelijk nooit hoe druk het op de weg kan zijn. Als je op tijd aanwezig bent kun je ook even bijkomen en rustig genieten van een kopje koffie voor het praktijkexamen. Word je gebracht met de auto door je familie of vrienden? Vergeet dan niet om de navigatie aan te zetten! Het CBR adres is: Bramenberg 6, 3755 BX Eemnes.

CBR theorie examen Eemnes

Bij het CBR kun je geen theorie examen aanvragen in Eemnes, maar wel in Leusden of Utrecht. Is het aftellen begonnen voor je theorie examen? Dan is het verstandig om de verkeerstheorie goed te beheersen en veel oefenexamens te maken. Bij Examencentrum kun je zo vaak als je wilt oefenen met de examen methodes die voldoen aan de nieuwste Europese richtlijnen. Je leert bij ons op dezelfde manier hoe je het examen bij het CBR ook krijgt met soortgelijke vragen over de auto-, motor- en bromfiets theorie. Per vraag krijg je 8 seconden de tijd antwoord te geven. Twijfel je over het antwoord? Vul alsnog iets in, want niets ingevuld betekent automatisch fout. Op onze website vind je theorie examen locaties in de omgeving van Eemnes. Reserveer op tijd je theorie examen bij het CBR in Leusden of Utrecht.

CBR praktijkexamen Eemnes

Afrijden voor je rijbewijs is natuurlijk altijd spannend. Om de spanning weg te nemen is het goed om te weten hoe CBR praktijkexamens in Eemnes werken. Eerst maak je kennis met je examinator die je uitleg geeft over het verloop van je examen. Vervolgens krijg je een kleine oogtest waarbij je een kenteken moet kunnen lezen op een afstand van ongeveer 25 meter. Er kan je gevraagd worden een aantal voorbereidings- en controlehandelingen uit te voeren. Wanneer je de spiegels versteld hebt en de motor is gestart kun je beginnen met de rit. Hierbij word je beoordeeld om je praktische vaardigheden terwijl de examinator je vertelt waar je heen moet rijden. Eenmaal terug van de rit krijg je gelijk te horen of je wel of niet geslaagd bent met een toelichting. De CBR praktijkexamens in Eemnes hebben een gemiddelde tijdsduur van ongeveer 55 minuten.