CBR Examencentrum Den Helder
Nijverheidsweg 8 C
1785AA Den Helder

Tel. 088 227 7700

In het CBR Examencentrum Den Helder kun je geen theorie-examen doen!

De dichtstbijzijnde locaties voor een theorie-examen zijn:

CBR Examencentrum Alkmaar

Olympiaweg 28
1816MJ Alkmaar

Tel. 088 227 7700

33.9 km praktijk & theorie examen

CBR Examencentrum Amsterdam

Naritaweg 150
1043CA Amsterdam

Tel. 088 227 7700

61.4 km praktijk & theorie examen

CBR Examencentrum Haarlem

Professor Eijkmanlaan 2-4
2035XB Haarlem

Tel. 088 227 7700

64.3 km praktijk & theorie examen

CBR Den Helder

Ben je woonachtig in Noord-Holland en wil je officieel deelnemer worden aan het autoverkeer? Dan is het CBR in Den Helder je eerstvolgende halte! Na het doorlopen van de theorie word je hier getoetst op je rijvaardigheid. Wanneer zowel je rijinstructeur als jijzelf vinden dat je er klaar voor bent, dien je je rijschool te machtigen om je aan te melden voor deze vuurdoop. Bereid je voor om nóg zelfstandiger te worden door bij het CBR in Den Helder je rijbewijs te halen!

CBR examencentrum Den Helder

Zodra je aan de beurt bent, maak je in het CBR examencentrum te Den Helder kennis met je examinator. Voorafgaand aan de rit worden er eerst nog wat gegevens met je doorgenomen. Zo dien je:

  • Een geldige uitnodiging voor het examen bij je te hebben
  • Een geldig identiteitsbewijs te kunnen overhandigen
  • Voor je theorie examen geslaagd te zijn
  • Het formulier Zelfreflectie volledig te hebben ingevuld

Na deze formaliteiten word je aan een ogentest onderworpen en krijg je een kennistestje over de auto. Je moet onder andere weten wat welk lampje op het dashboard betekent en hoe je olie ververst. Daarna mag je met je examinator aan de rit beginnen! Je rijdt vanuit het CBR examencentrum in Den Helder een vooraf afgesproken route en legt deze zo foutloos mogelijk af. Eenmaal terug krijg je meteen te horen of je bent geslaagd!

CBR theorie examen Den Helder

Je hebt niet de mogelijkheid om het CBR theorie examen in Den Helder af te leggen. Hiervoor zul je moeten uitwijken naar een van de andere CBR locaties bij jou in de buurt. Zo kun je onder andere in het CBR te Haarlem terecht. En ook het CBR in Alkmaar is een optie; kies simpelweg voor de locatie waar de wachtlijst het kortste is. Vergeet ook niet de oefen theorie examens van Examencentrum te doorlopen; deze vind je op onze website en kun je gebruiken voor de theorie van personenauto’s, motorfiets en bromfiets. Het eerste deel krijg je gratis en voor niets. Je krijgt hiermee een degelijke indruk van wat je te wachten staat tijdens het CBR theorie examen. In Den Helder leg je de praktijktoets af wanneer je voor de theorie geslaagd bent!

CBR praktijkexamen Den Helder

Uiteraard heb je er alles al aan gedaan om je grondig voor te bereiden op het CBR praktijkexamen dat je in Den Helder gaat afleggen. Zowel de theorie als de praktijk heb je al helemaal onder de knie. Je hebt voldoende lessen gevolgd en daarom helemaal niks om je druk om te maken. Zorg dan ook op de avond voor de grote test dat je ontspannen in slaap valt door iets leuks te gaan doen. Eet voldoende fruit en koolhydraten voor verhoogde energie en concentratie tijdens het CBR praktijkexamen in Den Helder. Vervolgens slaag je met gemak en heb je je rijbewijs op zak!