CBR Examencentrum Spijkenisse
Curieweg 19
3208KJ Spijkenisse

Tel. 088 227 7700

In het CBR Examencentrum Spijkenisse kun je geen theorie-examen doen!

De dichtstbijzijnde locaties voor een theorie-examen zijn:

CBR Examencentrum Barendrecht

Zwaalweg 1
2991ZC Barendrecht

Tel. 088 227 7700

16 km praktijk & theorie examen

CBR Examencentrum Rijswijk

Lange Kleiweg 30
2288GK Rijswijk

Tel. 088 227 7700

21.3 km praktijk & theorie examen

CBR Examencentrum Schelluinen/Gorinchem

Sportlaan 2 A
4209AX Gorinchem

Tel. 088 227 7700

42.8 km praktijk & theorie examen

CBR Spijkenisse

Eindelijk mag je je melden bij het CBR in Spijkenisse; je gaat afrijden! Natuurlijk heb je je grondig op dit examen voorbereid met voldoende praktijklessen en het uit je hoofd leren van alle verkeersregels.Dan kan er toch bar weinig fout gaan? Dat dachten wij nou ook. Laat je daarom vooral niet afleiden door de examinator die naast je zit; hij of zij is er alleen om je vaardigheden te testen. Let dan ook enkel en alleen op de weg zodra je van het CBR in Spijkenisse wegrijdt en laat ze eens wat zien!

CBR Spijkenisse praktijkexamen

Zijn je instructeur en jij het erover eens dat je voldoende lessen achter de kiezen hebt? Machtig dan je rijschool om bij het CBR in Spijkenisse je praktijkexamen te reserveren! Samen met je instructeur bepaal je wat voor jou het beste dagdeel is om af te rijden. Dit hangt onder andere af van drukte op de weg. Kies bovendien de tijd waarop je concentratie doorgaans het beste is. Besef wel dat het na aanvraag nog een paar weken kan duren voordat je bij het CBR in Spijkenisse je praktijkexamen mag afleggen.

CBR Spijkenisse theorie examen

Voor je laatste bezoek aan het CBR in Spijkenisse moet je theorie examen al achter de rug zijn. Hiervoor heb je uiteraard hard geleerd met de meest actuele lesstof. Examencentrum biedt je bovendien de beste manier om te controleren of je alle kennis wel goed hebt opgeslagen met uitgebreide oefentoetsen! Deze kun je bij ons aanschaffen om je volledig op je examen voor de bromfiets, personenauto of motorfiets voor te bereiden. Je weet hierdoor namelijk precies wat je van je uiteindelijke examen mag verwachten!

Voor deze toets zul je echter een ander examencentrum moeten vinden. Gelukkig zijn er verschillende CBR locaties relatief dicht in de buurt. Zo kun je je aanmelden bij het CBR in Barendrecht, zodra je je met je DigiD hiervoor hebt aangemeld. Loop je tegen lange wachtlijsten aan? Dan zou je bij het CBR in Rijswijk aan kunnen kloppen. Ben je geslaagd? Gefeliciteerd! Meld je bij het CBR in Spijkenisse zodra je je theorie examen hebt gehaald.

CBR Spijkenisse examencentrum

Ga op de dag van je examen volledig uitgerust en met alle documenten die je nodig hebt naar het CBR in Spijkenisse. Bij het examencentrum toon je:

  • Een geldige uitnodiging voor het examen
  • Een geldig identiteitsbewijs
  • Je theorie certificaat
  • Het ingevulde formulier Zelfreflectie

Vervolgens ga je met de examinator naar het parkeerterrein. Hier wordt je zicht getest en moet je een aantal vragen over de het voertuig waarin je af gaat rijden beantwoorden. Vervolgens rijd je volgens een vooraf bepaalde route in de buurt van het CBR in Spijkenisse. Bij het examencentrum hoor je direct of je geslaagd bent!