CBR Examencentrum Roosendaal
De Stok 12
4703SZ Roosendaal

Tel. 088 227 7700

In het CBR Examencentrum Roosendaal kun je geen theorie-examen doen!

De dichtstbijzijnde locaties voor een theorie-examen zijn:

CBR Examencentrum Breda

Heerbaan 4
4817NL Breda

Tel. 088 227 7700

26.8 km praktijk & theorie examen

CBR Examencentrum Barendrecht

Zwaalweg 1
2991ZC Barendrecht

Tel. 088 227 7700

37.7 km praktijk & theorie examen

CBR Examencentrum Goes

M.A. de Ruijterlaan 2
4461GE Goes

Tel. 088 227 7700

38.3 km praktijk & theorie examen

CBR Roosendaal

Nog even en je hebt je rijbewijs in handen! Eerst ga je nog je praktijkexamen afleggen bij het CBR in Roosendaal. Dat betekent wel dat je je theorie al op zak moet hebben. En dat je zowel de verkeersregels als de brommer, auto of motor van binnen en buiten kent. Heb je er alles aan gedaan om jezelf helemaal klaar te stomen voor de laatste loodjes? Dan moet je alleen nog zorgen dat je via je rijschool een reservering voor elkaar krijgt voor het praktijkexamen bij het CBR in Roosendaal!

CBR examencentrum Roosendaal

Voordat je je aan gaat melden bij het CBR examencentrum van Roosendaal, is het heel belangrijk dat je er al flink wat praktijklessen op hebt zitten. Te veel is nog altijd beter dan te weinig. Vergeet ook niet om aan de tussentijdse toets deel te nemen. En laat je tijdens het examen vooral niet bang maken door je examinator; die bepaalt alleen maar hoe ver je al bent gevorderd en of je in staat bent om zelfstandig de weg op te gaan. Doe er dan ook alles aan om direct te slagen bij het CBR examencentrum in Roosendaal en overtref jezelf!

CBR Roosendaal praktijkexamen

Zijn je instructeur en jij het erover eens dat je er klaar voor bent om bij het CBR te Roosendaal je praktijkexamen af te gaan leggen? Dan is de eerstvolgende stap je rijschool te machtigen om deze laatste test aan te vragen! Zodra je slaagt heb jij je certificaat of rijbewijs in handen en mag je helemaal zelf met een brommer, auto of motor de weg op. Houd er wel rekening mee dat er tussen de aanvraag en het examen enkele weken zullen verstrijken. Dit geeft je echter genoeg tijd om je voor te bereiden! Zo heb je de meeste kans om in één keer bij het CBR in Roosendaal voor je praktijkexamen te slagen.

CBR Roosendaal theorie examen

Er is één test die je al gedaan moet hebben voordat je aanklopt bij het CBR in Roosendaal; je theorie examen. Om deze af te leggen zul je je echter moeten aanmelden bij één van de vele andere CBR locaties bij jou in de buurt. En heb je je hier grondig op voorbereid? Je weet namelijk dat je de theorie uitstekend beheerst wanneer je slaagt voor de oefentoetsen die je bij Examencentrum kunt aanschaffen! Deze zijn verkrijgbaar voor de bromfiets, personenauto en motorfiets. Ze geven je een perfect inzicht in het niveau van het uiteindelijke examen.

Ben je al helemaal klaargestoomd? Wellicht heeft het CBR in Breda dan direct een plekje voor je. Duurt het te lang voordat je hier aan de beurt bent? Dan zou je ook het CBR in Goes eens kunnen proberen. In de tussentijd kun je doorgaan met lessen nemen en je daarna voor de praktijktoets aanmelden bij het CBR in Roosendaal. Je theorie examen vraag je online aan met je DigiD.

Alvast heel veel succes toegewenst!