CBR Examencentrum Goes
M.A. de Ruijterlaan 2
4461GE Goes

Tel. 088 227 7700

CBR Goes

Wil jij je theorie examen halen bij het CBR in Goes? Reserveer dan snel een plek online! Ga naar de site van het CBR en kies de dag en manier waarop je het examen wil gaan maken. Vervolgens reken je af en kan het leren beginnen. Als je de stof allemaal aardig in je hoofd hebt zitten, ga je jezelf testen door middel van oefenexamens. Wanneer je dit doet vergroot je je kans van slagen aanzienlijk, omdat je leert omgaan met de tijdsdruk en vraagstellingen. Kom je vlekkeloos door de oefenexamens heen, dan weet je dat je klaar bent voor het echte CBR theorie examen in Goes!

Dagcursus theorie Goes

Wil je snel slagen voor je theorie? Kies dan voor een dagcursus. Je krijgt les van zeer ervaren docenten die met behulp van foto's, illustraties en schema's de theorie met je doornemen. De theoriecursus is er helemaal op gericht om je optimaal voor te bereiden op je CBR theorie-examen. En als je ook nog de theorie-examens op Examencentrum.nl oefent kan het bijna niet meer misgaan!

Dagcursus theorie Goes

Een slimme set voor het leren van de theorie is het doen van een dagcursus. Zo leer je van ervaren docenten alle belangrijke informatie aan de hand van foto’s, illustraties en schema’s. De theoriecursus is ingericht om je op een interactieve manier optimaal voor te bereiden voor het CBR theorie examen. Door de cursus te combineren met de oefenexamens van Examencentrum kan het bijna niet meer misgaan!

Hoe maak je afspraak bij CBR?

Eerst log je in bij Mijn CBR met je DigiD. Via hier kun je naar het kopje ‘Examen reserveren of wijzigen’ en maak je een keuze van het voertuig waar je examen voor wil doen. Vervolgens kies je het juiste examen en een plaats, datum en tijd. Controleer daarna je gegevens en de reservering en bevestig je afspraak. Vervolgens krijg je via je mail een reserveringsbevestiging met je reserveringsnummer.

Wat je kunt verwachten van het CBR theorie examen in Goes

Het is fijn om te weten wat je te wachten staat wanneer je het CBR theorie examen in Goes gepland hebt staan. Het theorie examen voor de auto bestaat uit de onderdelen gevaarherkenning, kennis en inzicht. Bij gevaarherkenning krijg je situaties voorgeschoteld waarbij je reactievermogen wordt getest. Hierbij heb je 8 seconden per vraag de tijd om antwoord te geven.

De onderdelen kennis en inzicht bestaan uit vragen over de verschillende verkeersregels en borden. Je kunt vragen in verschillende vormen verwachten, denk bijvoorbeeld aan ja/nee- en invulvragen. Wil je graag oefenen met dergelijke vragen voordat je bij het CBR in Goed het theorie examen gaat afleggen? Bekijk dan eens de oefentoetsen van Examencentrum.

Hoelang duurt het CBR theorie examen?

Doorgaans duurt het CBR theorie examen 30 minuten. Heb je extra tijd of een individueel begeleid examen, dan heb je 45 minuten de tijd. Dit geldt zowel voor het auto-, motor- en bromfietstheorie-examen. Bij je auto theorie heb je drie onderdelen; gevaarherkenning, kennis en inzicht. Bij gevaarherkenning heb je 8 seconden per vraag, bij kennis 8 minuten voor 12 vragen en bij inzicht 16 minuten voor 28 vragen.

Zo werkt het bij het CBR in Goes

Binnenkort ga je naar het CBR in Goes voor het theorie examen, maar hoe werkt het daar eigenlijk? Dat is wat er in het filmpje uitgebreid wordt verteld. In het kort gaat het als volgt: bij binnenkomst loop je naar de aanmeldzuil waar je je aanmeldt met een identiteitsbewijs en reserveringsnummer. Vervolgens berg je je spullen op in een kluisje, er mag op je ID-kaart na namelijk niks mee naar binnen. Vervolgens wacht je totdat je naam op het scherm verschijnt en ga je naar de balie. Hier wijzen ze je een plekje toe in de examenzaal. Op deze plek maak je het examen op een touchscreen en na afloop zie je direct of je geslaagd bent.

CBR Goes examencentrum

Het theorie examen maak je altijd bij een vestiging van het CBR. In Goes zit een examencentrum waarbij je online of via je rijschool een examen kan reserveren. Tijdens het reserveren kies je de manier waarop je het examen gaat afnemen. Ben je snel afgeleid, dan kan een individueel examen voor jou een uitkomst bieden. Wanneer Nederlands niet je eerste taal is, is het mogelijk om het examen in het Engels of een andere taal af te leggen. Wil jij een optimale voorbereiding voordat je naar het CBR Goed examencentrum gaat? Neem dan eens een kijkje bij onze oefenexamens.