CBR Examencentrum Goes
M.A. de Ruijterlaan 2
4461GE Goes

Tel. 088 227 7700

CBR Goes

Wil jij je theorie examen halen bij het CBR in Goes? Reserveer dan snel een plek online! Ga naar de site van het CBR en kies de dag en de manier waarop je het examen wilt gaan maken. Vervolgens reken je af en kan het leren gaan beginnen. Wanneer je het allemaal aardig in je hoofd hebt zitten, kun je jezelf gaan testen met het maken van oefentoetsen. Als je dit doet, vergroot je namelijk je kans van slagen, omdat je beter kunt omgaan met de tijdsdruk. Kom je vlekkeloos door de toetsen heen, dan zal het met het echte examen bij CBR Goes ook vast goed komen!

Dagcursus theorie Goes

Wil je snel slagen voor je theorie? Kies dan voor een dagcursus. Je krijgt les van zeer ervaren docenten die met behulp van foto's, illustraties en schema's de theorie met je doornemen. De theoriecursus is er helemaal op gericht om je optimaal voor te bereiden op je CBR theorie-examen. En als je ook nog de theorie-examens op Examencentrum.nl oefent kan het bijna niet meer misgaan!

CBR Goes theorie

Ben je van plan om bij het CBR in Goes een theorie examen te gaan maken? Dan is het handig dat je weet wat je kunt verwachten. Het examen auto bestaat uit twee delen, gevaarherkenning en een stuk theorie. Bij het eerste deel krijg je situaties te zien waarbij er een inschatting moet worden gemaakt wat de bestuurder zou moeten doen.

Bij het theoriedeel word je bevraagd over de verschillende verkeersregels en borden. Deze vragen komen in verschillende vormen voor. Zo zijn er sleep-, ja/nee- en invulvragen die je ieder in een paar seconden moet beantwoorden. Wil je graag oefenen met dergelijke vragen voordat je bij het CBR in Goes het theorie examen gaat afleggen? Bekijk dan eens de oefentoetsen van Examencentrum voor je theorie examen auto, motor of bromfiets!

CBR Goes hoe werkt het

Binnenkort ga je naar het CBR in Goes voor het theorie examen, maar hoe werkt het daar eigenlijk? Dat is wat er in het filmpje uitgebreid wordt verteld. In het kort gaat het als volgt. Bij binnenkomst loop je naar de aanmeldzuil waar je je aanmeldt met een ID-kaart en het reserveringsnummer. Vervolgens kun je jouw spullen in een kluis zetten, er mag namelijk niets mee naar binnen. Daarna wacht je totdat je naam op het scherm verschijnt en ja je naar de balie. Daar krijg je een plaats toegewezen in de examenzaal. Hier maak je het theorie examen op een touchscreen wat een half uur duurt. Het examen wordt bijna gelijk nagekeken waardoor je snel weet of je bent geslaagd!

CBR Goes examencentrum

Theorie examens kunnen worden gemaakt bij een vestiging van het CBR. In Goes zit een examencentrum waar dit kan. Online of via je rijschool kun je hier een plek reserveren. Tijdens het reserveren kies je de manier waarop je het examen wilt maken. Ben je snel afgeleid, dan kan een individueel examen voor jou een uitkomst bieden. Wanneer Nederlands niet je eerste taal is, is het mogelijk om het examen in het Engels of een andere taal af te leggen. De keuze is aan jou. Wil jij een optimale voorbereiding voordat je naar het CBR Goes examencentrum gaat? Kijk dan eens bij onze oefentoetsen.