CBR Examencentrum Mierlo
Geldropseweg 10
5731AA Mierlo

Tel. 088 227 7700

In het CBR Examencentrum Mierlo kun je geen theorie-examen doen!

De dichtstbijzijnde locaties voor een theorie-examen zijn:

CBR Examencentrum Eindhoven

Hoevenweg 20
5652AW Eindhoven

Tel. 088 227 7700

13.3 km praktijk & theorie examen

CBR Examencentrum Venlo

Parlevinkerweg 1
5928NV Venlo

Tel. 088 227 7700

37.4 km praktijk & theorie examen

CBR Examencentrum Breda

Heerbaan 4
4817NL Breda

Tel. 088 227 7700

57.6 km praktijk & theorie examen

CBR Mierlo

Wil jij volledig op jezelf aangewezen zijn wanneer het op persoonlijk vervoer aankomt? Dat is best begrijpelijk! Regel daarom je rij examen bij het CBR te Mierlo. Uiteraard doe je dit pas wanneer je er voldoende lessen op hebt zitten. Te veel is beter dan te weinig, dat is duidelijk! Wind je vooral niet op; zenuwen zijn helemaal niet nodig. Je examinator test alleen je rijvaardigheid en je hebt dan ook niks te vrezen wanneer je wegrijdt van het CBR te Mierlo om te laten zien wat je kunt. Focus je puur op de rit!

CBR examencentrum Mierlo

Wanneer je aankomt op het CBR examencentrum te Mierlo maak je kennis met je examinator. Hij of zij zal je in alle rust uitleggen hoe de test in zijn werk gaat en neemt ook nog enkele formaliteiten met je door. Zo wordt er gecontroleerd:

  • Of je een geldige uitnodiging voor het examen bij je hebt
  • Of je een geldig identiteitsbewijs kunt overhandigen
  • Of je voor je theorie examen geslaagd bent
  • Of je het formulier Zelfreflectie hebt ingevuld

Vervolgens worden je ogen getest op het parkeerterrein en krijg je een paar vragen over het voertuig dat je wilt besturen voorgeschoteld. Daarna mag je een vooraf bepaalde route afleggen waarmee je laat zien hoe goed jij de personenauto dan wel de motorfiets onder de knie hebt. En in het CBR examencentrum in Mierlo hoor je direct of je geslaagd bent!

CBR Mierlo praktijkexamen

Zodra je instructeur en jijzelf vinden dat je er klaar voor bent om bij het CBR te Mierlo je praktijkexamen af te leggen, dien je je rijschool te machtigen om deze test voor jou aan te vragen. Houd hierbij rekening met het dagdeel waarop je wilt afrijden. Kies een moment waarop het minder druk op de weg is en jij op je helderst bent. Dit is voor iedereen weer anders. Zorg ook dat je de dag tevoren goed slaapt om volledig uitgerust bij het CBR in Mierlo aan het praktijkexamen deel te kunnen nemen. Wanneer je voldoende lessen hebt gevolgd en je geslaagd bent voor de tussentijdse toets, heb je niets om je zorgen om te maken!

CBR Mierlo theorie examen

Voor je praktijktest ga je naar het CBR in Mierlo; om je theorie examen af te leggen ga je naar één van de vele andere CBR locaties. Ook bij jou in de buurt is er een. Wanneer je in Mierlo woont, kun je bijvoorbeeld uitwijken naar het CBR in Eindhoven. Is hier de wachtlijst te lang? Dan is een aanvraag bij het CBR in Venlo een optie. Log in met je DigiD om de toets te reserveren. Machtig je rijschool voor een praktijkexamen aanvraag bij het CBR in Mierlo wanneer je voor je theorie examen geslaagd bent.

Veel succes!