CBR Examencentrum Dordrecht
Egstraat 4
3319LA Dordrecht

Tel. 088 227 7700

In het CBR Examencentrum Dordrecht kun je geen theorie-examen doen!

De dichtstbijzijnde locaties voor een theorie-examen zijn:

CBR Examencentrum Barendrecht

Zwaalweg 1
2991ZC Barendrecht

Tel. 088 227 7700

14.1 km praktijk & theorie examen

CBR Examencentrum Schelluinen/Gorinchem

Sportlaan 2 A
4209AX Gorinchem

Tel. 088 227 7700

16.9 km praktijk & theorie examen

CBR Examencentrum Breda

Heerbaan 4
4817NL Breda

Tel. 088 227 7700

24.5 km praktijk & theorie examen

CBR Dordrecht

Ben jij begonnen met rijlessen? Dan is het goed om via je rijschool op tijd een reservering aan te vragen voor je praktijkexamen bij het CBR Dordrecht. Dit doe je in verband met eventueel lange wachttijden. Voor je theorie examen aanvraag kun je op onze website kijken voor de dichtstbijzijnde locatie. CBR Dordrecht biedt verschillende examen mogelijkheden aan, zodat jij zo snel mogelijk kan slagen voor je rijbewijs!

CBR examencentrum Dordrecht

Eén van de locaties in Nederland waar je het praktijkexamen kunt afleggen is het CBR examencentrum in Dordrecht. Dit geldt niet voor het theorie examen. Deze leg je af in bijvoorbeeld het CBR in Barendrecht of Gorinchem. Tevens zijn er verschillende opties beschikbaar voor het theorie examen. Is Nederlands niet je moedertaal? Dan kun je ervoor kiezen om je theorie examen bijvoorbeeld in het Engels te doen. Voor meer informatie kan je terecht bij je rijschool of bij het CBR.

CBR theorie examen Dordrecht

De eerste mijlpaal voor het behalen van je rijbewijs is het theorie examen. De examencentra in Barendrecht en Gorinchem zijn de dichtstbijzijnde CBR theorie examen locaties voor Dordrecht. Als je de verkeerstheorie goed beheerst, kun je online een examen aanvraag doen bij één van de beschikbare locaties. Bij Examencentrum bereid je je optimaal voor op het theorie examen. De oefenvragen voor de personenauto, motor en bromfiets zijn soortgelijk aan het officiële CBR theorie examen. Slaag je voor deze oefenexamens dan is de kans groot dat je dat ook doet voor het theorie examen. Behaal bij het CBR officieel je theorie examen, zodat je kunt afrijden in Dordrecht.

Let op! Reserveer je theorie examen niet op een andere manier dan via de website van het CBR of via je rijschool. Andere websites verrekenen vaak extra geld voor een theorie examen terwijl het bij het CBR een vast bedrag heeft.

CBR Dordrecht praktijkexamen tips

Na het behalen van je theorie examen is het tijd voor je rijexamen bij het CBR in Dordrecht. Voor praktijkexamens zijn handige tips altijd welkom:

  • Ga op tijd naar bed, zodat je de volgende dag goed uitgerust bent.
  • Plan een rijexamen buiten de spitsuren om. Je vermijdt op deze manier het drukke verkeer.
  • Neem een goed ontbijt!
  • Een laatste rijles afleggen voor het praktijkexamen zorgt ervoor dat je minder gespannen bent. Zo ben je warmgedraaid en meer ontspannen voor het echte werk.
  • Wees bewust van je eigen kwaliteiten en vertrouw op wat je de afgelopen weken hebt geleerd.
  • Daarnaast mag je fouten maken, maar vergeet deze fouten niet. Het kan zijn dat de examinator hiernaar gaat vragen. Wanneer je laat zien dat je bewust bent van je handelingen, is de kans op slagen veel groter.

Onthoud de tips voor het CBR praktijkexamen in Dordrecht en je bent helemaal klaar voor het halen van je rijbewijs!