CBR Examencentrum Den Bosch
Hambakenwetering 13 A
5231DD Den Bosch

Tel. 088 227 7700

In het CBR Examencentrum Den Bosch kun je geen theorie-examen doen!

De dichtstbijzijnde locaties voor een theorie-examen zijn:

CBR Examencentrum Schelluinen/Gorinchem

Sportlaan 2 A
4209AX Gorinchem

Tel. 088 227 7700

29.9 km praktijk & theorie examen

CBR Examencentrum Eindhoven

Hoevenweg 20
5652AW Eindhoven

Tel. 088 227 7700

32.5 km praktijk & theorie examen

CBR Examencentrum Breda

Heerbaan 4
4817NL Breda

Tel. 088 227 7700

36.3 km praktijk & theorie examen

CBR Den Bosch

Ben je klaar om zelfstandig te rijden? Bij het CBR in Den Bosch kun je praktijkexamen doen voor je autorijbewijs. Hier lees je hoe dit in zijn werk gaat. Allereerst moet je je rijschool machtigen via je account bij het CBR. Hierdoor kunnen zij een examen voor je reserveren. Het CBR in Den Bosch heeft lange wachttijden, dus stel het niet teveel uit! Nadat je rijschool je examen heeft gereserveerd, krijg je een bevestigingsmail met de dag en het tijdstip waarop je aanwezig moet zijn bij het CBR in Den Bosch. In de mail vind je ook de uitnodiging die je moet meenemen naar het examen. Dit is uiterst belangrijk! Ook moet je je identiteitskaart, het bewijs dat je het theorie examen hebt gehaald en een reflectieformulier meenemen.

CBR examencentrum Den Bosch

Wanneer de dag van het praktijkexamen is aangebroken bij het CBR examencentrum in Den Bosch, loodst je examinator jou door vier verschillende fases. De eerste is een introductie waarbij je de examinator leert kennen en de benodigde papieren worden gecontroleerd. Ook zal hij je precies uitleggen hoe het examen precies werkt. De tweede fase begint met een vragenronde op de parkeerplaats. Dit zijn algemene vragen over de auto. De examinator kan bijvoorbeeld vragen waar je de vloeistof kunt vinden voor de ruitenwisser. In de derde fase ga je de weg op. Je laat aan de examinator zien wat je hebt geleerd. In de laatste fase ga je terug naar het CBR examencentrum in Den Bosch en bespreek je wat er goed en fout ging. Daarna hoor je gelijk of je geslaagd bent!

CBR theorie examen Den Bosch

Let erop dat het CBR geen theorie examen aanbiedt in Den Bosch. De dichtbijzijnste locaties waar dit wel kan is bij het CBR in Eindhoven en Gorinchem. Veel kandidaten onderschatten de theorie, waardoor zij nog meer geld kwijt zijn aan de herexamens. Hierdoor moeten zij ook de praktijkexamens uitstellen. Slagen voor het theorie examen is namelijk een voorwaarde om hiervoor in aanmerking te komen. Om jouw slagingskans te verhogen heeft Examencentrum talloze oefentoetsen voor je klaar staan. Deze zijn te vergelijken met het officiële theorie examen in Den Bosch. Het is aangeraden om hiermee te oefenen, want met de oefentoetsen weet je meteen wat je kan verwachten.

CBR praktijkexamen Den Bosch

Nadat je het theorie examen hebt gehaald, kun je je rijschool machtigen om bij het CBR een praktijkexamen aan te vragen in Den Bosch. Het is aangeraden om tijdens de wachttijd te focussen op wat je lastig vindt. Je kunt hiervoor met je rijinstructeur extra lessen inplannen om te oefenen. Het is heel belangrijk om goed uitgerust te zijn voor het CBR praktijkexamen in Den Bosch. Als je rijinstructeur jou klaar vindt voor het afrijden, dan doet hij/zij dat niet voor niets! Dus heb er vooral vertrouwen in. Je hebt genoeg geleerd om je rijbewijs te halen. Het enige wat je tegenhoudt is jezelf. Je kunt het!