CBR Examencentrum Berkel Enschot
Bosscheweg 11
5056PP Berkel Enschot

Tel. 088 227 7700

In het CBR Examencentrum Berkel Enschot kun je geen theorie-examen doen!

De dichtstbijzijnde locaties voor een theorie-examen zijn:

CBR Examencentrum Breda

Heerbaan 4
4817NL Breda

Tel. 088 227 7700

22.3 km praktijk & theorie examen

CBR Examencentrum Eindhoven

Hoevenweg 20
5652AW Eindhoven

Tel. 088 227 7700

26.5 km praktijk & theorie examen

CBR Examencentrum Schelluinen/Gorinchem

Sportlaan 2 A
4209AX Gorinchem

Tel. 088 227 7700

32.5 km praktijk & theorie examen

CBR Berkel Enschot

Ben je klaar om je rijbewijs te halen? Bij het CBR in Berkel Enschot kun je je praktijkexamen afleggen. Je rijschool zal dit voor je regelen, nadat je ze hebt gemachtigd. Voor het examen leer je je examinator kennen, waarbij je alle benodigde papieren bij de hand moet hebben. Zonder deze papieren word je geweigerd! Je moet je identiteitsbewijs, de uitnodiging voor het examen, een ingevulde reflectieformulier en bewijs van een behaald theorie examen meenemen. Daarna zal de examinator je op de parkeerplaats een aantal vragen stellen over de auto. Na de vragenronde zal je de weg opgaan. Zorg ervoor dat je goed luistert naar de instructies van de examinator. Probeer je koel te houden en laat alles zien wat je geleerd hebt op je rijschool. Na de rit keer je terug naar het CBR in Berkel Enschot en zal je meteen horen of je gezakt of geslaagd bent. Als je bent geslaagd kun je je rijbewijs aanvragen bij de gemeente. Ben je gezakt, dan doorloop je dezelfde procedure als bij het aanvragen van je eerste praktijkexamen.

CBR examencentrum Berkel Enschot

Een goede voorbereiding op je praktijkexamen is essentieel. Bij het CBR examencentrum in Berkel Enschot wordt er strikt gekeken naar je vaardigheden op het gebied van gevaarherkenning, verkeersinzicht en rijgedrag. Vraag je rijinstructeur over de belangrijkste punten waarop je moet letten. Communiceer met je instructeur en vertel hem/haar wat je lastig vindt. Zo kan hij/zij de laatste paar lessen afstemmen op wat jij nodig hebt. Let er ook op dat je naar het CBR examencentrum in Berkel Enschot de juiste papieren meeneemt. Zonder deze papieren wordt je niet toegelaten!

CBR theorie examen Berkel Enschot

Let erop dat je het CBR theorie examen niet in Berkel Enschot kunt afleggen. Het CBR in Eindhoven en Breda zijn de dichtstbijzijnste locaties die dit wel aanbieden. Slagen voor het theorie examen is verplicht om in aanmerking te komen voor een praktijkexamen. Het kan dus erg frustrerend zijn om hier meerdere malen voor te zakken, aangezien het veel geld kost en je je praktijkexamen moet uitstellen. Veel kandidaten zakken voor het theorie examen dus wees niet verrast als dit jou ook overkomt. Gelukkig kun je op Examencentrum oefenexamens vinden die van hetzelfde niveau zijn, zodat je goed voorbereid bent en die frustratie kan voorkomen. Deze zorgen ervoor dat je met vlag en wimpel slaagt voor je CBR theorie examen zodat je snel in Berkel Enschot kunt beginnen aan je praktijkexamen.

CBR Berkel Enschot aanvragen

Als je bij het CBR in Berkel Enschot een praktijkexamen gaat aanvragen, dan moet je goed opletten of je aan de voorwaarden voldoet. De wachttijden zijn lang en het zou ontzettend zonde zijn om na al dat wachten geweigerd te worden omdat je document mist. Wanneer je het praktijkexamen wilt gaan afleggen, ga je naar de website van het CBR. Hier log je in met je DigiD en machtige je jouw rijschool. Wanneer je dit gedaan hebt, kun je met je rijinstructeur een moment in gaan plannen. De rijschool reserveert uiteindelijk een plek voor je. Dat is hoe je bij het CBR Berkel Enschot het praktijkexamen kunt aanvragen. Via de email wordt je op de hoogte gehouden over je afrijden.