CBR Examencentrum Bergen Op Zoom
Gagelboslaan 162
4623AH Bergen Op Zoom

Tel. 088 227 7700

In het CBR Examencentrum Bergen Op Zoom kun je geen theorie-examen doen!

De dichtstbijzijnde locaties voor een theorie-examen zijn:

CBR Examencentrum Goes

M.A. de Ruijterlaan 2
4461GE Goes

Tel. 088 227 7700

29.5 km praktijk & theorie examen

CBR Examencentrum Breda

Heerbaan 4
4817NL Breda

Tel. 088 227 7700

36.4 km praktijk & theorie examen

CBR Examencentrum Barendrecht

Zwaalweg 1
2991ZC Barendrecht

Tel. 088 227 7700

44.4 km praktijk & theorie examen

CBR Bergen Op Zoom

Ben je klaar voor je rijexamen? Bij het CBR in Bergen op zoom kun je dit doen. Wacht niet te lang, want de wachttijden kunnen erg lang zijn. Het is daarom slim om alvast ruim van tevoren te reserveren via je rijschool. Wanneer de dag is aangebroken laat je zien dat je veilig en zelfstandig kunt rijden. Let goed op de voorwaarden die er worden gesteld voordat je mag afrijden. Zo moet je het theorie examen hebben gehaald en minimaal 17 jaar oud zijn. Het CBR in Bergen op zoom is makkelijk bereikbaar, maar probeer op de dag van het examen ruim op tijd te zijn. Je gestrest voelen tijdens de rit met je examinator omdat je je moest haasten is wel het laatste wat je wilt!

CBR Bergen Op Zoom aanvragen

Als je bij het CBR in Bergen op zoom een praktijkexamen wilt aanvragen, dan is de allereerste stap je rijschool machtigen. Je kunt dit doen door in te loggen in Mijn CBR. Hierbij heb je je digiD nodig. Daarna zal jouw rijschool namens jou een praktijkexamen reserveren. Wacht hier niet te lang mee! Daarnaast is het van belang dat je de juiste documenten meeneemt op de dag van het examen. Het zou erg zonde zijn om afgewezen te worden wegens het missen van de juiste papieren. Voordat je examen begint, hou je dit bij de hand:

  • Je identiteitsbewijs
  • Een ingevuld reflectieformulier
  • De uitnodiging voor het praktijkexamen
  • Een bewijs dat je het theorie examen hebt gehaald.

Let op! Een praktijkexamen bij het CBR in Bergen op zoom aanvragen gaat via je rijschool, maar dat geldt niet voor het theorie examen! Deze reserveer je zelf via Mijn CBR.

CBR theorie examen Bergen Op Zoom

Veel mensen denken dat het CBR ook theorie examens aanbiedt in Bergen op zoom. Dit is niet het geval! Op onze pagina over theorie examens reserveren vind je alle cbr locaties bij jou in de buurt. Moet je je theorie nog halen? Bereid je dan goed voor, want het examen kan erg pittig zijn. Op Examencentrum kun je diverse proefexamens vinden die vergelijkbaar zijn met de echte examens. Deze bestaan uit vragen over verkeersborden, gevaarherkenning en andere algemene regels in het verkeer. Bij elke vraag heb je meerdere keuzes waarin je binnen een bepaalde tijd antwoord moet geven. Let er dus op dat het CBR geen theorie examen aanbiedt in Bergen op zoom, maar alleen praktijk! Voor afleggen van het theorie examen kun je terecht bij het CBR in Breda en Goes.

CBR Bergen Op Zoom examencentrum

Als je zeker wilt weten dat je goed voorbereid bent voor je praktijkexamen bij het CBR in Bergen op zoom, zul je bij het examencentrum ruim van tevoren aanwezig moeten zijn. Je rijinstructeur kan dan samen met jou bespreken wat van belang is. Wees goed uitgerust en gefocust. Kijk goed om je heen tijdens het rijden en luister aandachtig naar de instructies van de examinator. Nadat hij een indruk heeft gekregen van je rijstijl, rij je terug naar het CBR in Bergen op zoom. Bij het examencentrum krijg je te horen of je geslaagd bent!