CBR Examencentrum Doetinchem
Koopmanslaan 3
7005BK Doetinchem

Tel. 088 227 7700

In het CBR Examencentrum Doetinchem kun je geen theorie-examen doen!

De dichtstbijzijnde locaties voor een theorie-examen zijn:

CBR Examencentrum Arnhem

Hazenkamp 10
6836BA Arnhem

Tel. 088 227 7700

28.5 km praktijk & theorie examen

CBR Examencentrum Deventer

Duisburgstraat 10
7418BK Deventer

Tel. 088 227 7700

32.9 km praktijk & theorie examen

CBR Examencentrum Enschede

Burgemeester Stroinkstraat 300
7547RJ Enschede

Tel. 088 227 7700

47.8 km praktijk & theorie examen

CBR Doetinchem

Ben jij er klaar voor om je rijbewijs te halen? Het praktijkexamen kun je aanvragen en afleggen bij het CBR in Doetinchem. Het theorie examen kun je hier helaas niet afleggen. Woon je in of vlakbij Doetinchem? Dan kun je het beste je voor je theorie examen naar een dichtstbijzijnde locatie van het CBR. Voor het zover is, is het verstandig eerst goed te oefenen zodat je geen tweede keer hoeft. Bij Examencentrum vind je oefenvragen die soortgelijk zijn aan het officiële CBR theorie examen. Slaag je voor de oefen examens van Examencentrum? Dan is de kans groot dat je het theorie examen ook haalt.

CBR examencentrum Doetinchem

Een datum prikken voor je theorie doe je eenvoudig de website van het CBR. Als dichtstbijzijnde stad, kan je in Enschede een geldig theorie examen afleggen in het CBR examencentrum. Voor het praktijkexamen in Doetinchem is het mogelijk om je rijschool te vragen om een plek voor jou te reserveren. Het CBR examencentrum Doetinchem is één van de locaties in Nederland waar jij je rijbewijs kan behalen!

Let op! Reserveer je theorie examen niet op een andere manier dan via de website van het CBR of via je rijschool. Andere websites verrekenen vaak extra geld voor een theorie examen terwijl het bij CBR een vast bedrag heeft.

CBR theorie examen Doetinchem

Voor het eerst examen doen kan best spannend zijn. Om je helemaal goed voor te bereiden op het CBR theorie examen in de buurt van Doetinchem, is het verstandig om eerst te oefenen met een oefenexamen van Examencentrum. Bij ons vind je oefenstof voor auto, motorfiets en bromfiets. De vragen zijn soortgelijk aan die van het officiële CBR theorie examen. Verder is het handig om te weten hoe het examen eruit komt te zien. Kies je voor de reguliere manier? Dan heb je 30 minuten de tijd om het examen af te leggen op een gebruiksvriendelijk touchscreen. Het theorie examen bestaat uit twee delen, gevaarherkenning en een theoriedeel. Er komen verschillende vragen voor:

  • De sleepvraag
  • De single-sleepvraag
  • De invulvraag
  • De hotspotvraag
  • De ja/nee vraag en meerkeuzevraag

Je krijgt voor elke vraag 8 seconden om deze te beantwoorden. Wanneer je niets invult, wordt de vraag fout gerekend. Op tijd zijn is hierbij zeer belangrijk. Het CBR theorie examen kun je niet in Doetinchem doen. Hiervoor kun je terecht bij het CBR in Arnhem of Enschede.

CBR praktijkexamen Doetinchem

Ben je geslaagd voor het theorie examen? Laat dan je rijschool bij het CBR je praktijkexamen in Doetinchem reserveren. Voordat je het praktijkexamen aflegt is het mogelijk om een tussentijdse toets af te leggen. Dit is een test die net zo verloopt als het echte examen. Hierna krijg je tips te horen waarmee je nog aan de slag kunt voor het verbeteren van jouw aandachtspunten. Bovendien kun je alvast slagen voor de bijzondere verrichtingen en krijg je hiervoor vrijstelling bij het CBR praktijkexamen in Doetinchem. Meer informatie over het praktijkexamen krijg je bij je eigen rijschool.