CBR Examencentrum Deventer
Duisburgstraat 10
7418BK Deventer

Tel. 088 227 7700

CBR Deventer

Wil je het theorie examen voor je rijbewijs afleggen? Dan ben je bij het CBR in Deventer op de juiste plek. Reserveer een plek online via de website van het CBR of vraag je rijschool om dit voor je te doen. Op de website kun je een moment kiezen waarop je het examen wilt gaan maken. Tijdens het reserveren kun je ook kiezen of je extra tijd wilt of het examen in een andere taal wilt maken. Wanneer je alles hebt geregeld, kun je je helemaal gaan focussen op het leren van het theorie examen en het maken van oefentoetsen. Dat doe je bij Examencentrum eenvoudig online. Op die manier gaat het je vast lukken om het theorie examen in het CBR in Deventer te halen!

Dagcursus theorie Deventer

Wil je snel slagen voor je theorie? Kies dan voor een dagcursus. Je krijgt les van zeer ervaren docenten die met behulp van foto's, illustraties en schema's de theorie met je doornemen. De theoriecursus is er helemaal op gericht om je optimaal voor te bereiden op je CBR theorie-examen. En als je ook nog de theorie-examens op Examencentrum.nl oefent kan het bijna niet meer misgaan!

CBR Deventer theorie

Bij het CBR in Deventer kun je theorie examens maken. Deze heb je nodig voordat je het praktijkexamen voor je rijbewijs mag gaan afleggen. Het theorie examen auto bestaat uit twee onderdelen, gevaarherkenning en theorievragen. Bij gevaarherkenning kies je uit drie opties wat je in die situatie moet doen.

Bij het theoriedeel kunnen verschillende soorten vragen voorbij komen, zoals sleepvragen en ja/nee-vragen. Vul altijd een antwoord in, niet ingevulde vragen worden namelijk fout gerekend. Het examen maak je op een touchscreen in een zaal met andere kandidaten. Ben je snel afgeleid of wil je graag meer tijd, dan kun je dit tijdens het reserveren van het theorie examen bij het CBR in Deventer aangeven.

CBR Deventer hoe werkt het?

Het maken van een theorie examen bij het CBR in Deventer kan spannend zijn. Weten hoe het allemaal werkt, kan de spanning helpen te verlagen. Wanneer je bij het CBR binnenkomt, loop je gelijk door naar de aanmeldzuil. Berg je waardevolle spullen op in een van de kluisjes en wacht totdat je je naam op het scherm ziet. Dan ga je naar de zaal waar je een plek krijgt aangewezen bij een touchscreen. Om minder snel afgeleid te raken, zijn er scheidingswanden geplaatst. Het theorie examen neemt ongeveer 30 minuten in beslag. Hierna krijg je direct de uitslag en weet je of je geslaagd bent! Dat is hoe het werkt bij het CBR in Deventer. Bekijk de video voor meer informatie.

CBR Deventer examencentrum

Je bent al eventjes bezig met je rijlessen en je begint de verkeersregels en -borden aardig door te krijgen. Wellicht is het dan tijd om je theorie examen bij het CBR Deventer examencentrum af teleggen. Het reserveren van een plek voor het examen kun je online doen of via je rijschool.

Als je het examen zelf wilt aanvragen, doe je dit eenvoudig op de website van het CBR. Kies het soort rijbewijs dat je wilt halen en op welke manier je het examen wilt afleggen. Als Nederlands bijvoorbeeld niet je moedertaal is, dan kun je ook kiezen uit Engels of een andere taal. Selecteer een datum en reken vervolgens af. Hierna kun je je gaan focussen op het leren van de stof en het maken van oefentoetsen voor het theorie examen auto, motor of bromfiets die je bij het CBR Deventer examencentrum gaat maken.