CBR Examencentrum Breda
Heerbaan 4
4817NL Breda

Tel. 088 227 7700

CBR Breda

Wanneer je het theorie examen wilt halen voor je rijbewijs, kun je dit doen bij het CBR in Breda. De locatie is gemakkelijk met het openbaar vervoer en de auto te bereiken. Om een plek te reserveren voor een theorie examen, ga je naar de website van het CBR. Hier kies je het examen dat je wilt gaan doen en de gewenste datum en tijd. Wanneer je alles hebt geregeld, kun je beginnen met het leren van de theorie. De beste manier om jezelf te testen is door oefentoetsen te maken. Deze lijken sprekend op het echte theorie examen en weet je precies welke onderdelen nog iets meer aandacht nodig hebben. Hierna ben je helemaal voorbereid op het theorie examen bij het CBR in Breda.

Dagcursus theorie Breda

Wil je snel slagen voor je theorie? Kies dan voor een dagcursus. Je krijgt les van zeer ervaren docenten die met behulp van foto's, illustraties en schema's de theorie met je doornemen. De theoriecursus is er helemaal op gericht om je optimaal voor te bereiden op je CBR theorie-examen. En als je ook nog de theorie-examens op Examencentrum.nl oefent kan het bijna niet meer misgaan!

CBR Breda theorie examen aanvragen

Ken je de verkeersregels en verkeersborden al aardig goed? Dan wordt het tijd dat je bij het CBR Breda het theorie examen gaat aanvragen! Dit kun je eenvoudig zelf online regelen op de website van het CBR of via je rijschool. Log in met je DigiD en doorloop alle stappen. Als je extra tijd of het examen in een andere taal wilt afleggen, kun je dit hier aangeven. Vervolgens reken je af en kun je alle puntjes op de i zetten voor je voorbereiding. Het theorie examen aanvragen bij het CBR in Breda is dus erg eenvoudig. Jezelf graag testen voor het echte examen? Neem dan eens een kijkje bij de oefentoetsen van Examencentrum voor je theorie examen auto, motor of bromfiets!

Let op! Reserveer je theorie examen alleen via de website van het CBR of via je rijschool. Reserveer niet een plek via een andere website.

CBR Breda hoe werkt het?

Het maken van een theorie examen is spannend. Je moet op dat moment heel snel van allerlei vragen beantwoorden. Wanneer je weet hoe het theorie examen bij het CBR Breda te werk gaat, wordt het net iets minder spannend. Bij binnenkomst in het examencentrum meld je je aan bij de aanmeldzuil met je ID-kaart en reserveringsnummer. Leg je waardevolle spullen in een kluisje en neem plaats in de wachtruimte.

Vervolgens word je opgeroepen en ga je de zaal in. Je krijgt een plek bij een touchscreen waar je het theorie examen op gaat maken. Er komen verschillende soorten vragen voorbij. Het examen duurt zo’n 30 minuten en je krijgt daarna gelijk je uitslag te zien. Dit is hoe het CBR Breda werkt. Wil je meer weten, bekijk dan het filmpje.

CBR Breda examencentrum

Wanneer je het theorie examen wilt afleggen in het CBR Breda examencentrum, kun je dit doen op verschillende manieren. Tijdens het reserveren van je examen krijgt je namelijk de keuze uit verschillende opties. Je kunt ervoor kiezen om meer tijd te krijgen voor de vragen, dit is vooral handig als je dyslexie hebt of je minder snel leest. Het is ook mogelijk om het examen individueel te maken als je van jezelf weet dat je snel bent afgeleid. Wanneer je eerste taal niet Nederlands is, kun je het examen in het Engels of een andere taal maken. Op deze manier krijgt iedereen een kans om het examen te halen bij het CBR Breda examencentrum.