CBR Examencentrum Arnhem
Hazenkamp 10
6836BA Arnhem

Tel. 088 227 7700

CBR Arnhem

Bij het CBR in Arnhem kun je terecht voor wanneer je een rijbewijs wilt halen voor een voertuig naar jouw voorkeur. Ga je voor het eerst examen doen? Dit is spannend, maar wees gerust! Bij Examencentrum zorgen wij ervoor dat je goed voorbereid kan beginnen aan je theorie- of praktijkexamen. Door het maken van oefententamens vergroot je de kans dat je in een keer slaagt. Bromfiets, auto of toch je motorrijbewijs? Vraag eenvoudig je theorie online aan bij het CBR in Arnhem en voor je het weet rij je op de weg!

Dagcursus theorie Arnhem

Wil je snel slagen voor je theorie? Kies dan voor een dagcursus. Je krijgt les van zeer ervaren docenten die met behulp van foto's, illustraties en schema's de theorie met je doornemen. De theoriecursus is er helemaal op gericht om je optimaal voor te bereiden op je CBR theorie-examen. En als je ook nog de theorie-examens op examencentrum oefent kan het bijna niet meer misgaan!

CBR Arnhem examencentrum

Het CBR Arnhem examencentrum is één van de vele locaties in Nederland waar het mogelijk is om je theorie examen te halen. Er zijn per week een aantal dagen dat de examens kunnen worden gemaakt. Tijdens deze examens word je getoetst op gevaarherkenning, verkeersregels en inzicht. Geslaagd? Je kunt direct je rijschool een afspraak laten maken voor je praktijkexamen! Natuurlijk wel na overleg met je rijinstructeur. Een geldig theorie examen afleggen doe je bij het CBR Arnhem examencentrum!

CBR Arnhem reserveren

Leuk! Je hebt gekozen voor het CBR in Arnhem! Reserveren is de volgende stap. Het is ontzettend belangrijk dat je dit ver van te voren doet. Het reserveren van je theorie of praktijkexamen doe je gemakkelijk op de website van het CBR. Zorg er wel voor dat je rijschool al is gemachtigd. Dit doe je door via een code de rijschool in het systeem op te zoeken of door gewoon op de naam van de rijschool te zoeken. Zo simpel is het reserveren bij het CBR in Arnhem! Examencentrum biedt verschillende mogelijkheden om je theorie te leren. Bekijk hier meer informatie over het leren van je theorie examen.

Let op! Reserveer je theorie examen alleen via de website van het CBR of via je rijschool. Reserveer niet een plek via een andere website.

CBR Arnhem theorie examen

Tegenwoordig worden er bijna geen boeken meer gebruikt om te leren voor het theorie examen. Op touchscreen schermen worden de examens afgenomen bij het CBR in Arnhem. Dankzij de afscheidingen raak je niet snel afgeleid, hierdoor kun je beter presteren tijdens het maken van het theorie examen. Om je goed voor te bereiden zijn onze theorie examens voor de auto, motor of bromfiets vergelijkbaar met het echte theorie examen. Op deze manier weet je wat je kunt verwachten en is de kans groter dat je in een keer slaagt bij CBR Arnhem! Theorie examen gehaald? Gefeliciteerd! Dan is het nu tijd voor je praktijkexamen!

Benieuwd hoe het gaat bij een theorie examen? Bekijk de film