Hoe werkt het oefenen op Examencentrum?

Op Examencentrum kun je theorie-examens oefenen. Voor het oefenen van een theorie-examen vragen we een vergoeding in de vorm van een credit. Elk theorie-examen kost één credit per keer. Je kunt credits per stuk aanschaffen, maar ook met meerdere tegelijk. Hoe meer je ineens koopt, hoe goedkoper ze worden.

Wil je meerdere credits tegelijk aankopen en van veel andere voordelen gebruikmaken, dan kun je een account aanmaken. Je ongebruikte credits blijven dan bewaard. Maar ook wordt er bijgehouden welke examens je al hebt gemaakt en welk resultaat je hebt behaald.

Je oefent het theorie-examen precies zoals bij het echte CBR theorie-examen. Na afloop krijg je uiteraard te zien of je geslaagd of gezakt bent. Maar je krijgt ook een uitgebreide foutanalyse en een uitgebreide uitleg per vraag.

Waarom theorie-examens oefenen op Examencentrum?

Op internet vind je heel veel websites waarop je theorie-examens kunt oefenen. De meeste websites zijn niet betrouwbaar en bieden theorie-examens aan die helemaal niet lijken op het echte examen. Met deze websites verspil je je tijd en je kunt er ook niet mee slagen voor het echte CBR theorie-examen.

De vragen van het echte CBR theorie-examen zijn geheim. Deze vragen zul je nergens op het internet tegenkomen, ook niet bij ons. Je kunt wel soortgelijke vragen tegenkomen. Vragen die dus heel erg lijken op de vragen van het CBR.

Examencentrum werkt elke dag de vragen bij die in het examen van morgen kunnen voorkomen. Daarvoor hebben we verschillende bronnen:

  • Het CBR: deze geeft periodiek aan ons door welke onderwerpen in of juist uit het examen gaan;
  • De Nederlandse overheid: deze geeft aan ons door welke Nederlandse wetten gewijzigd worden;
  • De Europese overheid: deze geeft aan ons door welke Europese wetten en richtlijnen gewijzigd worden;
  • Tips/suggesties: Ben je een vraag bij het CBR tegengekomen die je niet in één van onze examens hebt gezien? Meld het ons! Zo ben jij geholpen en help jij weer anderen.

Op Examencentrum zul je geen gratis of goedkope oefenexamens vinden. Examencentrum levert jou uitsluitend de beste theorie-examens om je optimaal voor te bereiden op het echte CBR theorie-examen. Je kunt een gratis proefexamen voor de personenauto, motorfiets of bromfiets doen om een indruk te krijgen van onze echte oefenexamens en te testen of het allemaal goed bij jou werkt.

De laatste update aan de theorie-examens was: Thursday, May 23 at 03:44:14 PM

Meer dan 10.000 theorie-examen vragen

Op Examencentrum vind je meer dan 10.000 vragen. Er is geen website waar je meer vragen vindt en kan oefenen dan op Examencentrum. Alle vragen worden bovendien precies zo gesteld als bij het CBR. Zo sta je dus niet voor verrassingen als je het echte theorie-examen bij het CBR aflegt.

Gratis theorie-examens oefenen

Theorie-examen oefenen op examencentrum is niet alleen leerzaam, maar ook nog leuk. Om theorie-examens te oefenen kun je credits aanschaffen, maar je kunt ze ook verdienen! Je moet dan wel een account hebben. Er zijn verschillende manieren om credits te verdienen.

Nodig een vriend(in) uit

Wanneer je een vriend of vriendin uitnodigt en deze een account op examencentrum aanmaakt, krijgen jullie allebei een credit cadeau waarmee je een theorie-examen naar keus kunt oefenen.

10 Gratis oefenexamens winnen

Wil je graag theorie-examens oefenen? Beantwoord dan op Instagram onze theorievraag en maak kans op 10 gratis proefexamens.

Maak een foutloos theorie-examen *

Maak je een theorie-examen helemaal foutloos? Dan krijg je een credit van ons cadeau. Je kunt dan gratis een theorie-examen oefenen.

Slaag 5x op een rij *

Wanneer je 5x achter elkaar slaagt voor een theorie-examen, dan belonen we dat steeds met een credit. Alle theorie-examens die je daarna oefent zijn gratis zolang je blijft slagen.

* Dit geldt alleen als je ingelogd bent en een volledig theorie-examen maakt, niet een verkort proefexamen.

Beoordelingen van gebruikers

En nu denk je natuurlijk: jaja, dat zal allemaal wel. Dat vertellen ze op elke website. Daarom laten we ons graag beoordelen door jullie. Je kunt alle beoordelingen zelf nalezen op de website van KiYoh. KiYoh is een onafhankelijk bedrijf die voor ons de beoordelingen verzorgt.

Ons streven is om beoordeeld te worden met een 10. We willen dat jullie supertevreden met ons zijn! Maar heb je verbeterpunten? Laat het ons dan vooral weten.

Oefen voor het CBR theorie-examen

Start meteen met een examen