Examencentrum biedt alle informatie over het behalen van het rijbewijs voor de bromfiets, motor of auto Hulp bij het gebruik van examencentrumVeel gestelde vragen en antwoordenGebruiksvoorwaarden van examencentrumGegevensverwerking op examencentrumDoorlinken naar examencentrumContact opnemen
Alles over het halen van het rijbewijs voor de bromfiets, motor of autoAlles over het afleggen van het CBR theorie examen voor de bromfiets, motor of autoAlles over het afleggen van het CBR praktijk examen voor de bromfiets, motor of autoOpfriscursus voor rijbewijsbezitters bromfiets, motor of auto
Leren van de verkeerstheorieTheorie oefen examens bromfietsTheorie oefen examens motorTheorie oefen examens autoCBR theorie examen afleggen
Toegang auto theorie examen 2019 (voor rijbewijs categorie B)
Auto theorie examen vraag 1 Auto theorie examen vraag 2 Auto theorie examen vraag 3 Auto theorie examen vraag 4 Auto theorie examen vraag 5 Auto theorie examen vraag 6
Het door jou gekozen theorie examen is nu voorbereid. Jouw theorie examen bestaat uit ja/nee-, meerkeuze- en open vragen conform de officiële CBR methode. Alle theorievragen zijn voorzien van beeld en geschreven en gesproken vragen. Na afloop van het theorie examen krijg je naast je behaalde resultaten een uitgebreide foutenanalyse met gesproken motivaties. Alle theorievragen voldoen aan de nieuwste Europese richtlijnen. Het theorie examen bestaat uit 65 vragen.
Volledig theorie examen oefenen Gratis proefexamen oefenen
Voor de toegang tot een volledig examen dien je te bellen naar een telefoonnummer. Via dit telefoonnummer wordt een code aan je voorgelezen die je hieronder dient in te vullen. Daarna kun je de telefoonverbinding verbreken en het theorie examen starten. Probeer altijd eerst het gratis proefexamen uit. De werking van dit theorie examen is identiek aan het volledige examen, maar bestaat slechts uit 10 theorie vragen.
 
Met het gratis proefexamen kun je testen of alles bij jou naar behoren functioneert en hoe de werking van een theorie examen is. Daarna kun je een volledig theorie examen starten.
 
Werkt het theorie examen niet goed? Kijk dan op de help-pagina voor hulp.
2. Bel met je (mobiele) telefoon naar: 0900 - 9000 333 (140 cpg)
3. Vul de voorgelezen code hier in:
4. Beëindig het telefoongesprek en
Aangevraagde codes dienen gelijk te worden gebruikt en kunnen na enkele minuten niet meer ingewisseld worden. Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met de licentievoorwaarden. Er worden GEEN auto-dialers of andere software geinstalleerd. Voor deze website dient de flash plugin geinstalleerd te zijn. LENS Media BV is niet aansprakelijk voor storingen waardoor de site mogelijkerwijs niet (langer) kan worden bezocht.
Om gebruik te kunnen maken van deze website dien je te beschikken over een vaste internetverbinding (zoals ADSL of kabel), een up-to-date browser (bijvoorbeeld Mozilla Firefox) met de Abobe Flash plugin. Je beeldscherm dient ingesteld te zijn op minimaal 1024x768 pixels. Daarnaast dien je te beschikken over een PC met een geluidskaart en boxen.
De inhoud van deze website wordt met de uiterste zorg samengesteld. Lens Media BV garandeert echter geen foutloze website of ononderbroken werking en/of toegang tot de website. Indien je onvolkomenheden in deze website vindt of indien de werking van deze website bij jou storingen vertoont, stelt LENS Media BV het op prijs als je dit wilt melden aan de webmaster. We zullen er dan alles aan doen dit zo gauw als mogelijk is op te lossen. Door gebruik te maken van deze website ga je automatisch akkoord met de licentievoorwaarden.