Examencentrum biedt alle informatie over het behalen van het rijbewijs voor de bromfiets, motor of auto Hulp bij het gebruik van examencentrumVeel gestelde vragen en antwoordenGebruiksvoorwaarden van examencentrumGegevensverwerking op examencentrumDoorlinken naar examencentrumContact opnemen
Alles over het halen van het rijbewijs voor de bromfiets, motor of autoAlles over het afleggen van het CBR theorie examen voor de bromfiets, motor of autoAlles over het afleggen van het CBR praktijk examen voor de bromfiets, motor of autoOpfriscursus voor rijbewijsbezitters bromfiets, motor of auto
 
Vragen over de verkeersregels en verkeerstheorie
Als je een vraag hebt over de verkeerstheorie of regels, dan kun je die stellen op het verkeersforum. Op het verkeersforum kun je je vraag plaatsen en deze kan beantwoord worden door andere bezoekers. Meestal is je vraag al gesteld door andere bezoekers en kun je gelijk het antwoord lezen. Het verkeersforum wordt beheerd door verkeersspecialisten, dus je krijgt altijd een goed antwoord.
Vragen over het afleggen van het CBR theorie- of praktijkexamen
Als je vragen hebt over het afleggen van een theorie- of praktijkexamen bij het CBR, dan dien je contact op te nemen met een regiokantoor van het CBR. Heb je algemene vragen over het behalen van het rijbewijs, dan dien je contact op te nemen met het CBR hoofdkantoor. Het reserveren van een theorie examenplaats op een locatie kan alleen via het CBR.
Technische vragen over de werking van deze website
Wanneer je vragen hebt over de werking van deze website die niet in op de help- of faq pagina voorkomen, dan kun je een support ticket openen. Je bericht wordt dan automatisch aan de juiste medewerker doorgezonden. Je krijgt doorgaans binnen één werkdag antwoord.
Adverteren op deze website
Op deze website kan geadverteerd worden met een skyscraper (120 x 600 pixels). Er kan geadverteerd worden in drie onderdelen: bromfiets, motor en auto of een combinatie daarvan. Voor alle onderdelen geldt een tarief van €15,00 CPM. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met LENS Media BV.
Over Lens Media BV
Deze website is ontwikkeld en wordt geëxploiteerd door LENS Media BV, Newtonweg 95-99, 8013RE Zwolle en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Zwolle onder nummer 05079108. Lens Media BV is de grootste internetuitgever in Nederland op het gebied van verkeersleermiddelen.