Examencentrum biedt alle informatie over het behalen van het rijbewijs voor de bromfiets, motor of auto Hulp bij het gebruik van examencentrumVeel gestelde vragen en antwoordenGebruiksvoorwaarden van examencentrumGegevensverwerking op examencentrumDoorlinken naar examencentrumContact opnemen
Alles over het halen van het rijbewijs voor de bromfiets, motor of autoAlles over het afleggen van het CBR theorie examen voor de bromfiets, motor of autoAlles over het afleggen van het CBR praktijk examen voor de bromfiets, motor of autoOpfriscursus voor rijbewijsbezitters bromfiets, motor of auto
 
Affiliate programma: zelf aanbieden van theorie examens via uw eigen website
Wanneer u bezoekers van uw eigen website doorstuurt naar onze website, ontvangt u een deel van de opbrengsten. Dat heet een affiliate programma. Deelname aan dit programma is geheel kostenloos en u kunt stoppen wanneer u wilt zonder verdere verplichtingen. Voorwaarde is natuurlijk wel dat uw website bezoekers trekt die geinteresseerd zijn in het oefenen van theorie examens.
U dient HTML code aan één van de pagina's van uw website toe te voegen of te laten toevoegen. Deze HTML code bestaat uit een hyperlink met een uniek nummer. Door dit unieke nummer kunnen wij traceren van wie de bezoekers afkomstig zijn.
Alle diensten die wij aanbieden zijn gebundeld in één overzichtsprogramma die u dient te downloaden en te installeren. Met dit programma komt u in een afgesloten gebied waar u alle informatie kunt vinden, waar u zich kunt aanmelden, de benodigde HTML code kunt vinden, waar u realtime statistieken in kunt zien en waar u de tegoeden kunt opvragen.
Voor dit programma dient u over Windows XP (service pack 2) te beschikken. Daarnaast dient uw beeldscherm op minimaal 1024x768 pixels ingesteld te staan en dient uw beeldscherm minimaal 24 bits kleuren te ondersteunen. U kunt dit in Windows instellen onder Start > Configuratiescherm > Beeldscherm > Instellingen.