Examencentrum biedt alle informatie over het behalen van het rijbewijs voor de bromfiets, motor of auto Hulp bij het gebruik van examencentrumVeel gestelde vragen en antwoordenGebruiksvoorwaarden van examencentrumGegevensverwerking op examencentrumDoorlinken naar examencentrumContact opnemen
Alles over het halen van het rijbewijs voor de bromfiets, motor of autoAlles over het afleggen van het CBR theorie examen voor de bromfiets, motor of autoAlles over het afleggen van het CBR praktijk examen voor de bromfiets, motor of autoOpfriscursus voor rijbewijsbezitters bromfiets, motor of auto
 
Examencentrum voor theorie- en praktijkexamens voor bromfiets, motor en auto 2019


Welkom op www.examencentrum.nl: de website waar je alles vindt over het halen van je rijbewijs voor de bromfiets, motor en auto. Op deze website kun je informatie vinden over het afleggen van het theorie examen, de werking daarvan en kun je theorie examens online oefenen voor het bromfiets, motor en auto theorie examen. Als je bent gezakt kun je met behulp van het uitslagformulier op deze website zelfs je eigen theorie examen samenstellen.
Ook vind je allerlei praktische informatie over het afleggen van het praktijkexamen zoals waar je examen kunt doen, een uitleg van de werking van een praktijkexamen, de kosten en de mogelijkheden. Wat zijn de procedures en hoe krijg je uiteindelijk het echte rijbewijs. Maar ook informatie over je keuze van een rijschool en een forum voor alle andere vragen.
LET OP: reserveer nooit het theorie-examen op een andere manier dan via je eigen rijschool of rechtstreeks via het CBR. De meeste andere websites rekenen veel extra geld voor een theorie-examen.
Nu ook theorie op uw iPhone/iPod Touch
Elk theorie examen bevat foto's, gesproken vragen en motivaties en werkt soortgelijk aan de wijze waarop het CBR het theorie examen afneemt. Er zijn vragen waarop een ja/nee antwoord gegeven te worden, er zijn vragen met een A,B of C antwoord en er zijn open vragen waar u een getal dient in te vullen. Voor elke vraag krijgt u een bepaalde tijd om te antwoorden. In het autotheorie examen zijn bovendien de gevaarherkenningvragen opgenomen.
Na afloop van elk examen is er een uitgebreide analyse in dezelfde categorieën als het CBR hanteert. Daarnaast kunnen alle vragen individueel doorlopen worden en is er bij elke vraag een uitgebreide motivatie. Om de applicatie te downloaden ga naar www.examencentrum.mobi
iPhone

Theorie examens bromfiets 2019

Bromfiets theorie examen Bromfiets theorie examen

35 oefen theorie examens

Theorie examens motor 2019

Motor theorie examen Motor theorie examen

45 oefen theorie examens

Theorie examen auto 2019

Auto theorie examen Auto theorie examen

55 oefen theorie examens

Het CBR theorie examen afleggen
Het officiële CBR theorie examen dien je af te leggen in één van de examencentra van het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen.